Δέλλας: Να βγαίνετε πρώτοι πάνω στη μπάλα!

20:08 19/8/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τις ασκήσεις ταχυδύναμης ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε αποκλειστικά με τους αμυντικούς, με τους οποίους έκανε ασκήσεις που αφορούσαν την αμυντική λειτουργία τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και στις στημένες φάσεις. Ο Τράι χώρισε τους αμυντικούς σε τρεις ομάδες των τριών παικτών, με τους Τζανετόπουλο, Πεταυράκη, Τσουκαλά να αποτελούν την μία ομάδα, τους Αργυρίου, Τσουμάγκα και Τσούπρο τη δεύτερη και τους Σταθάκη, Κέζο Ντούμπερετ την τρίτη.

Αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ τοποθέτησε τη μία ομάδα στη μέση με τις

άλλες δύο να ανταλλάσουν πάσες τις οποίες η ομάδα που βρισκόταν στην μέση έπρεπε να κόψει. Εν συνεχεία, έχοντας τη βοήθεια του Βασίλη Μπορμπόκη, δούλεψε αποκλειστικά με τον κάθε αμυντικό πάνω στα στημένα, τοποθετώντας τους υπόλοιπους παίκτες σε σταθερή θέση μέσα στην περιοχή με τον αμυντικό που εκτελούσε κάθε φορά την άσκηση να πρέπει να βγει πρώτος πάνω στη μπάλα και να απομακρύνει.

«Πρέπει να βγαίνετε πρώτοι πάνω στην μπάλα! Αν δεν το κάνετε εσείς θα το κάνει ο αντίπαλος! Δεν γίνεται να δεχόμαστε γκολ από στημένες φάσεις! Είναι πολύ σημαντική άσκηση αυτή που κάνουμε», έλεγε ο Δέλλας στους παίκτες του, τους οποίους επιβράβευσε με τη λήξη της άσκησης για την προσπάθειά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα