Οι διακοπές μπορούν να περιμένουν

19:18 19/8/2013 - Πηγή: AEK365

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τελείωσε, η σεζόν φτάνει στο τέλος της, όμως, ορισμένοι από τους αθλητές μας θα χρειαστεί να κάνουν λιγάκι ακόμη υπομονή, προκειμένου να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μεταξύ αυτών ο Κώστας Φιλιππίδηςς, ο οποίος αγωνίζεται στις 21 του μηνός στο μίτινγκ του Λαντάου και στις 23 θα βρεθεί στην Ιταλία για να πάρει μέρος σε διοργάνωση στην πόλη Σάντερς. Ο αθλητής εννοείται πως θα είναι μεταξύ εκείνων που θα συμμετάσχουν στον τελικό των Diamond League στις Βρυξέλλες

στις 6/9.

Δύο με τρεις αγώνες αναμένεται να κάνει και ο Κώστας Μπανιώτης ξεκινώντας στις 24 του μηνός από το μίτινγκ αλμάτων στο Εμπερσταντ. Ο πρωταθλητής του ύψους θα αγωνιστεί και στον τελικό των Diamond League στη Ζυρίχη, εκεί όπου στο επί κοντώ θα συμμετάσχει η Νικόλ Κυριακοπούλου. Ο Μπανιώτης είναι πιθανό την 1η Σεπτεμβρίου να αγωνιστεί στο μίτινγκ του Βερολίνου.

Μέλη της μικτής βαλκανικής ομάδας θα είναι οι Κώστας Δουβαλίδης και Τόνια Στεργιού, για τον αγώνα που θα γίνει στη Γαλλία στις 31 του τρέχοντος μηνός. Στην ίδια αποστολή θα πάρουν ακόμη μέρος ο Κώστας Νακόπουλος, ο Παναγιώτης Λάσκαρης και η Ολυμπία Πετσούδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα