Μαγική εικόνα…

20:54 26/4/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ-ΝΑΠΟΛΙ: 0-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Ισόπαλες χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Ίντερ και Νάπολι σε ένα ματς με πολλές φάσεις.

Στο 1ο μόλις λεπτό το σουτ του Ινσίνιε δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 3' ο Ρέινα είπε όχι σε σουρ του Ερνάνες και στο 4' η κεφαλιά του Ενρίκε έφυγε μόλις άουτ. Γενικότερα στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες, με τους δύο γκολκίπερ να πραγματοποιούν σωρεία

επεμβάσεων.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τη Νάπολι να έχει και δοκάρι στο 83ο λεπτό με τον Ινλέρ.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Αντρεόλι, Ερνάνες (75' Γκουαρίν), Κόβασιτς, Ντ'Αμπρόζιο (68' Ζανέτι), Καμπιάσο, Ναγκατόμο, Παλάσιο, Ικάρντι (81' Κουζμάνοβιτς).

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ενρίκε, Αλμπιόλ, Μπρίτος, Γκουλάμ, Ινλέρ, Ζορζίνιο, Ινσίνιε Καγιεχόν, Μέρτενς (70' Χάμσικ), Ιγκουαΐν (86' Πάντεφ)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-3
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ Άρα

Με τη φωτιά παίζει η Μπολόνια που έχασε με 3-0από τα Φιορεντίνα και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 12ο λεπτό ο Νέτο είπε όχι σε κεφαλιά του Κριν, ενώ στο 13΄' η κεφαλιά του Κονέ πέρασε λίγο άουτ και στο 21' ο Βαλέρο έκανε το σουτ με τον Κούρτσι να αποκρούει. Τελικά στο 2ο λεπτό ο Χοακίν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Κουαδράδο από κοντά άνοιξε το σκορ για τη Φιορεντίνα. Μάλιστα στο 35ο λεπτό ο Ίλισιτς έκανε όμορφη ενέργεια και με πλασέ έγραψε το 2-0 για τους «βιόλα». Στο 43ο λεπτό ο Βαλέρο έκανε το σουτ αλλά ο Κούρτσι είπε όχι.

Στο 53ο λεπτό ο Κούρτσι είπε όχι σε σουτ του Χοακίν, όπως έκανε και στο 57' σε σουτ του Κουαδράδο. Το τελικό 3-0 έκανε ο Κουαδράδο στο 87ο λεπτό με όμορφη ατομική ενεργεία.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Άντονσον, Νατάλι, Τσερούμπιν (44' Κριστάλδο), Γκάρικς, Κριν, Πατζιέντζα, Χριστοδουλόπουλος, Μορλέο (61' Τσεχ), Κονέ, Ακουαφρέσκα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς, Γκονσάλο, Ντιακιτέ, Βάργκας, Ακουϊλάνι, Πισάρο, Βαλέρο (60' Αμπροζίνι), Ίλισιτς (75' Βόλσκι), Κουαδράδο, Χοακίν (67' Μάτος).

Keywords
Τυχαία Θέματα