Τα πάνω κάτω στην κορυφή…

20:17 26/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ ΠΛΕΙ ΟΦ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ-Ανόρθωση: 4-3
(Πάολο Ζόρζε 4' αυτ., Μοντέιρο 34', 82', Θεοφίλου 56'-Κολαούτι 2', Γκριγκαλισβίλι 34', 59')

Δραματική νίκη με σκορ 4-3 πανηγύρισε η ΑΕΛ, που επανήλθε στις επιτυχίες και ταυτόχρονα στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη την ήττα του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ από τον Ερμή. Πλέον, η ομάδα του Ιβάιλο

Πέτεφ ξέφυγε στο +3 και έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

ΑΠΟΕΛ-Ερμής Α.: 1-2
(Αντωνιάδης 81'-Ταγκμπατζούμι 58', Ζάρκοβιτς 85')

Ο Ερμής πάγωσε το ΓΣΠ, πανηγυρίζοντας παλικαρίσια νίκη με σκορ 1-2 απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, που υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ήττα. Το γκολ του Ζάρκοβιτς στο 85' υποχρέωσε την ομάδα του Γιώργου Δώνη στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα του ΑΠΟΕΛ ενώ έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί 23 ολόκληρων αγωνιστικών (προηγούμενη ήττα του ΑΠΟΕΛ ήταν στις 2 Νοεμβρίου).

Η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών και η απώλεια βαθμών κόντρα στον Ερμή, έριξαν στα σκουπίδια τον θρίαμβο της περασμένης Τετάρτης επί της ΑΕΛ, καθώς το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται και πάλι στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας, τέσσερις αγώνες πριν το τέλος της σεζόν.

Στον αντίποδα, ο Ερμής έδειξε άλλη μια φορά ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα και απέκτησε ταυτόχρονα μεγάλη αυτοπεποίθηση ενόψει του τελικού κυπέλλου. Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και παρά την ισοφάριση του ΑΠΟΕΛ στο 81', κατάφεραν να αντιδράσουν και να πάρουν ένα τρίποντο, που αυξάνει τις πιθανότητες κατάκτησης της τέταρτης θέσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα