«Χτυπάω ξύλο… για τα χρέη»

13:36 21/12/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Μπορεί η ΑΕΚ να τέθηκε σε τροχιά πρωταθλητισμού στην Α2 επί θητείας Δημήτρη Λιόγα, ο Νίκος Γεωργαντζόγλου όμως εμφανίζεται εγκρατής. Τα χρέη παρελθόντων ετών ανησυχούν τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, όπως εξομολογείται σε μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε στον υπογράφοντα για λογαριασμό της «ΩΡΑΣ των σπορ». Ο κ. Γεωργαντζόγλου, που θέλει να νοιώσει ...Άη Βασίλης της ΑΕΚ τον

Μάιο, είπε κι άλλα ενδιαφέροντα, ενώ παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος με την επιλογή Οικονομάκη.


Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Είστε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ;
«Βεβαίως και είμαι αν αναλογιστεί κανείς με ποιο τρόπο κατεβάσαμε την ομάδα, πώς παίξαμε με Αρκαδικό, όταν δεν είχαμε κάνει προετοιμασία, ,με μόνο δύο προπονήσεις και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Κατεβήκαμε και καταφέραμε και πήραμε και το παιχνίδι»

-Οι προβλέψεις για εκείνο το ματς δεν ήταν με το μέρος της ΑΕΚ. «Όλα τα «στοιχήματα», όλες οι εκτιμήσεις δηλαδή, έπαιζαν υπέρ του Αρκαδικού. Όλοι έλεγαν τότε ότι έπρεπε να ζητήσω αναβολή, αλλά εγώ επέμενα ότι η ΑΕΚ πρέπει να δίνει το «παρών» στις μάχες. Η ΑΕΚ το πήρε το ματς γιατί έπαιξε σαν ΑΕΚ. ΄Επαιξε με ψυχή.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι ακολούθησαν τρεις ήττες, και μείναμε τρεις βαθμούς πίσω από Απόλλωνα και τους Ικάρους, πολλοί έλεγαν ότι θα κινδυνεύσει η ΑΕΚ να πέσει στη Βήτα Εθνική. Παρόλα αυτά σηκώσαμε το ανάστημά μας, με τις απαραίτητες αλλαγές και καταφέραμε και κάναμε το ρεκόρ των 8-0 σερί νικών. Απολαμβάνουμε τώρα πια τη μοναξιά της δεύτερης θέσης. Θα μου πει κάποιος και χαίρεσαι για την δεύτερη θέση; Μα κι αυτή η θέση είναι προνομιούχος και οδηγεί στην άνοδο».

-Οι παραπάνω αναφορές περί αναβολής της πρεμιέρας με Αρκαδικό αφορούσαν στον κύριο Καραμανλή;

«Μιας και το θίξατε, ναι. Εννοώ και τον κύριο Καραμανλή, ο οποίος επέμενε για αναβολή ελπίζοντας ότι η ΑΕΚ θα παίξει άμεσα στην Α1. Αν κάποιος ήθελε να παίξει στην Α1 αυτός ήμουν εγώ. Όμως, τότε δεν γινόταν. Μου το είχε ξεκαθαρίσει σαφώς ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μου είχε πει, ότι αν δεν κατέβουμε, θα τιμωρηθούμε. Κι εγώ θα ήθελα να πάω στο... φεγγάρι, αλλά δεν είναι εύκολο».

-Θεωρείτε, ότι κάνατε λάθος ως διοίκηση με την επιλογή Κώστα Οικονομάκη;

«Αποδείχθηκε, ότι ήταν λάθος. Αποδείχθηκε περίτρανα με τις συνεχόμενες νίκες. Ο κύριος Λιόγας άλλαξε νοοτροπία στην ομάδα. Η ΑΕΚ έγινε πιο πειθαρχημένη. Είναι πιο δουλεμένη στις προπονήσεις. Κι όλα αυτά φάνηκαν μέσα στο γήπεδο»

-Η κόντρα σας με τον καθηγητή Κυριάκο Χήνα ανήκει στο παρελθόν, ή είστε ακόμα απέναντι;

«Δεν έχω καμία κόντρα. Χθες (προχθές), ήμασταν μαζί στη γιορτή του στίβου. Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι μεγάλη. Διαφωνίες και παρεξηγήσεις πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν. Σκοπός είναι να λύνουμε τα προβλήματα και να παραμένουμε οικογένεια».

-Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Θεωρείτε, ότι αν είχατε εκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές θα

Keywords
Τυχαία Θέματα