Θέλει να μείνει στην Τσέλσι ο Τσεχ

13:01 21/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Πετρ Τσεχ μίλησε για την επιθυμία του να συνεχίσει στην Τσέλσι και τις επαφές, για νέο συμβόλαιο, που θ' αρχίσουν στις αρχές του νέου έτους.

Το μέλλον του υψηλόσωμου Τσέχου τερματοφύλακα στο Στάμφορντ Μπριτζ είναι υπό αμφιβολία τη φετινή σεζόν καθώς μπορεί να αποτελεί βασική επιλογή του Βίλας-Μπόας κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο οι ασταθείς εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει ερωτηματικά.

Ωστόσο παρά τα σενάρια που ακούγονται, Τσέλσι και Τσεχ ετοιμάζονται

να δώσουν τα χέρια, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης, οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν.

«Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε αρκετά βεβαρυμένο πρόγραμμα και την περίοδο των Χριστουγέννων θα είναι ακόμα χειρότερα. Θα συναντηθούμε για να συζητήσουμε στις πρώτες μέρες του νέου έτους», τόνισε ο Τσεχ, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι διαπραγματεύσεις θα έχουν θετική κατάληξη.

«Ναι, νομίζω πως θα συμφωνήσουμε και πως δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα», επισήμανε με βεβαιότητα ο Τσέχος γκολκίπερ, ο οποίος δηλώνει χαρούμενος με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα των «Μπλε».

«Βρίσκομαι εδώ οκτώ χρόνια και αποτελώ βασική επιλογή, συνεπώς είμαι χαρούμενος. Από παιδί ήθελα να παίξω σε έναν σύλλογο παγκοσμίου βεληνεκούς. Η Τσέλσι είναι μία τέτοια ομάδα, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω. Θέλω να μείνω εδώ», πρόσθεσε ο Τσεχ.

Keywords
Τυχαία Θέματα