Χτυπά Ετό’ο η Ίντερ

19:59 22/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Καμερουνέζος άσος φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση της Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως η διάρκεια του συμβολαίου που του προσφέρει είναι για μόλις ένα χρόνο, πράγμα που ο 32χρονος άσος δεν πρόκειται να δεχτεί διότι επιθυμεί συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών. Η Τσέλσι έχει σαν πρωταρχικό στόχο τον Γουέιν Ρούνει της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα περιμένει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου την έκβαση της υπόθεσης του.
Ο Ετό έχει στα χέρια του και πρόταση από ομάδα του Κατάρ, με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 8.000.000 ευρώ, όμως η προοπτική να αγωνιστεί και πάλι σε ένα πρωτάθλημα

μικρότερης εμβέλειας δεν το συγκινεί και πολύ, σύμφωνα με το "Sportmediaset". Στα θετικά για την Ίντερ είναι και το γεγονός ότι η οικογένεια του θέλει να επιστρέψει και πάλι στην Ιταλία, αφού διαθέτουν κατοικία στο Μιλάνο.
Οι "νερατζούρι" είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν όπως είπαμε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο έτη, με την προοπτική ανανέωσης ενός ακόμη, βάζοντας σε σκέψεις τον Ετό, αφού γνωρίζει τόσο το περιβάλλον αλλά και τα χρήματα του θα είναι εγγυημένα, μετά την πρόσφατη περιπέτεια του στην Ανζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα