«Χρυσές» και λαμπερά αστέρια

10:14 18/11/2012 - Πηγή: AEK365

Σε άλλα μέρη όπου τα πρόσωπα του πρωταθλητισμού δεν αντιμετωπίζονται μόνο σαν ρομπότ, που κυνηγούν ρεκόρ και δεν κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους.

Συχνά πυκνά μεγάλα περιοδικά μόδας ντύνουν σπουδαίες πρωταθλήτριες και μας τις παρουσιάζουν με ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που συνήθως τις έχουμε συνηθίσει στους στίβους.

Στο παρελθόν έχουμε δει κολυμβήτριες από την Αυστραλία να κάνουν ημίγυμνη φωτογράφηση ή πρωταθλήτριες από τις ΗΠΑ, πολλές φορές και για σκοπούς φιλανθρωπικούς, να βγαίνουν στον φακό.

Αυτή τη φορά

τη σκυτάλη πήρε το περιοδικό «Essence», που στα ελληνικά σημαίνει «Ουσία», το οποίο για το τεύχος του Δεκεμβρίου κι εν όψει Χριστουγέννων θέλησε να δώσει μια διαφορετική νότα.

Ετσι, λοιπόν, πήρε και έντυσε τέσσερα αστέρια του αθλητισμού των ΗΠΑ που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Οι Καρμελίτα Τζέτερ (τρία μετάλλια στο Λονδίνο), Αλισον Φίλιξ (ολυμπιονίκης στα 200 μ. και στις δύο σκυταλοδρομίες) και Σάνια Ρίτσαρντς-Ρος (δύο χρυσά στα 400 μ. και στα 4Χ400 μ.) από τον στίβο και η γυμνάστρια Γκάμπι Ντάγκαλς δέχθηκαν την πρόσκληση και φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, έχοντας μαζί τους και το χρυσό μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Δείχνω όμορφη, τρέχω γρήγορα»

Αφημένες στις ορέξεις του φακού, φορώντας πολυτελείς τουαλέτες και απελευθερωμένες από το άγχος και την πίεση του αγώνα, οι τέσσερις «χρυσές» Αμερικανίδες πρωταθλήτριες έβγαλαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

«Για εμένα είναι αυτό που θέλει κάθε γυναίκα. Προσπαθώ, παράλληλα με τον πρωταθλητισμό, να έχω τον ρόλο της συζύγου και να διατηρώ μια σπουδαία σχέση με την οικογένειά μου» είπε η Σάνια Ρίτσαρντς-Ρος, η οποία είναι παντρεμένη με τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Ααρον Ρος.

Και σε όσους αμφισβητούν τέτοιες κινήσεις, για τους δικούς τους λόγους, η Σάνια Ρίτσαρντς-Ρος απαντά με το δικό της αφοπλιστικό μότο: «Οταν δείχνω όμορφη, αισθάνομαι ωραία και τρέχω γρήγορα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα