Αντεπίθεση, επιβίωση και... Κατσουράνη

09:25 18/11/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για "αγώνα επιβίωσης" της ΑΕΚ στη Βέροια κάνει λόγο η SD, εξηγώντας: "Από τη Βέροια περνά το μέλλον της Ένωσης στη Σούπερ Λίγκα. Μπορεί βέβαια ακόμη κι μία σημερινή νίκη να μην είναι αρκετή για να την ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, αλλά σίγουρα θα είναι μία καλή αρχή εν όψει και των διαδοχικών αγώνων στο ΟΑΚΑ

απέναντι σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθούν".
Όσον αφορά τα διοικητικά η εφημερίδα γράφει: " Από αύριο οι συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη θα είναι και πάλι στα Σπάτα συνεχίζοντας τις επαφές με τους πιστωτές της ΠΑΕ με στόχο να πετύχουν το μεγαλύτερο δυνατό ψαλίδισμα των χρεών της ομάδας. Πάντως είναι αμφίβολο αν αυτό θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή αισιοδοξεί να «κουρέψει» τις οφειλές κατά τουλάχιστον 2-2,5 εκατ. ευρώ. Στο μεταξύ, το ΔΣ της ΠΑΕ αναμένεται να συνεδριάσει την Πέμπτη για να ορίσει ημερομηνία για τη νέα γενική συνέλευση".

GOAL

"Με στόχο το πρώτο διπλό". Αυτός είναι ο τίτλος της εφημερίδας πρωτοσέλιδα σχετικά με την ΑΕΚ και το ματς της Βέροιας: "Με τον Κατίδη στην κορυφή και τον Κοντοέ στην 11άδα τα πλάνα του Λίνεν ο οποίος τόνισε: "Με 30-35 πόντους σωζόμαστε". Λόγος φυσικά γίνεται και στην περίπτωση Κατσουράνη, μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής ο οποίος άφησε ανοιχτή την πόρτα του για την ΑΕΚ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τον Κώστα Κατσουράνη και με τίτλο: "Είμαι εδώ και περιμένω...", έχει κεντρικό θέμα η εφημερίδα, προσθέτοντας σχετικά: "Ξεκάθαρο το μήνυμα του Κατσουράνη στην ΑΕΚ. Παραδέχεται ότι γνωρίζει πως τον θέλει η Ένωση, αλλά τονίζει ότι θα πρέπει επισήμως να μιλήσει κάποιος μαζί του ή με τον μάνατζέρ του". Για το ματς της Βέροια η ΩΡΑ τονίζει: "Αντεπίθεση τώρα. Μονόδρομος για την ΑΕΚ σήμερα η νίκη κόντρα στη Βέροια. Να ξεχάσουν όλα τα άλλα και να φτύσουν... αίμα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς απόψε οι παίκτες του Λίνεν".

Keywords
Τυχαία Θέματα