«Χρόνια Πολλά Κλάρενς» (VIDEO)

13:26 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την 1η Απριλίου πριν από 36 χρόνια γεννήθηκε ο Κλάρενς Ζέεντορφ και η Μίλαν θέλοντας να τιμήσει τον σπουδαίο Ολλανδό μέσο ετοίμασε ένα βίντεο με τα κατορθώματα του εντός γηπέδου.

Μάλιστα με αφορμή τα γενέθλια του Ζέεντορφ, η Μίλαν εξέδωσε ανακοίνωση: "Γεννήθηκε στο Παραμαρίμπο του Σουρινάμ, την 1η Απριλίου του 1976, ο Κλάρενς Ζέεντορφ μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου. Ο ευέλικτος παίκτης έγινε ο νεότερος που έφτασε στην κορυφή του ολλανδικού ποδοσφαίρου με τον Άγιαξ, αφού πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στα 16 και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ σε ηλικία 19 ετών.

Ένα χρόνο αργότερα ήρθε στην Ιταλία και έπαιξε στην Σαμπντόρια πριν πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Ίντερ, ήρθε στους ροσονέρι και αγωνίζεται από την σεζόν 2002/03.
Ο Ζέεντορφ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις διαφορετικές ομάδες, τον Άγιαξ, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μίλαν. Με την φανέλα της Μίλαν έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα, δυο Σούπερ Καπ Ιταλίας, ένα Κύπελλο Ιταλίας, δυο Κύπελλα Πρωταθλητριών, δυο Σούπερ Καπ Ευρώπης και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων".

Keywords
Τυχαία Θέματα