Χριστόπουλος: Πιστεύω στον ΠΑΣ

15:03 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε 1-0 τον Λεβαδειακό πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League με τον Γιάννη Χριστόπουλο να υπογραμμίζει πως πιστεύει στην ομάδα του και στην δουλειά που γίνεται παρόλο που οι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα δεν έχουν μεταφραστεί σε βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για το χθεσινό ματς κόντρα στον Λεβαδειακό: "Στην φάση του πέναλτι ήταν πραγματικά μια

δύσκολη στιγμή. Το ξεπεράσαμε όμως και δεν μας επηρέασε. Συνεχίσαμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Φέτος το πρωτάθλημα είναι λίγο παράξενο και οπτικά και έτσι όπως το αισθανόμαστε. Υπάρχουν ομάδες με ιστορία και μεγάλο όνομα και έχουν προβλήματα. Υπάρχουν ομάδες που στοχεύουν ψηλά που δεν έχουν τόσο μεγάλο όνομα όπως ο Λεβαδειακός, στον οποίο ο Γιώργος Παράσχος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Εμείς θέλαμε τη νίκη για να ανέβουμε ψυχολογικά. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και μέχρι στιγμή οι εμφανίσεις μας δεν είχαν μετουσιωθεί στους βαθμούς που μας αναλογούσαν. Πιστεύω στην ομάδα μου και στην δουλειά που γίνεται".
- Για τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ τα προβλήματα του: "Ξεκινήσαμε την χρονιά χωρίς να είχαμε το δικαίωμα να κάνουμε μεταγραφές. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε την ομάδα όπως ήθελε ο νόμος. Θέλουμε να εξυγιανθεί η ομάδα και από εκεί και πέρα να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Πρώτος μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω πως άδικα δεν πήρε ο ΠΑΣ την αδειοδότηση το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να κρίνω αν ο κανονισμός είναι σωστός αλλά πιστεύω πως σιγά σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Σε λίγο καιρό θα υπάρχουν ομάδες που θα έχουν έσοδα-έξοδα ίσια βάρκα, ίσια πανιά και τότε θα αρχίσουμε να μιλάμε για ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο μας".
- Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ: "Το καλοκαίρι πραγματοποιήσαμε 14 μεταγραφές εκ των οποίων οι 12 ήταν νεαρών ποδοσφαιριστών. Προωθήσαμε και τρία παιδιά από τις Ακαδημίες. Από την άλλη, οι έμπειροι που υπάρχουν στο ρόστερ δεν ξεπερνούν στους 12. Μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς παίκτες αλλά θέλω επίσης να υπάρχει ισορροπία στην ομάδα. Πρέπει οι προσαρμογές να είναι σωστές. Χθες ήταν οι Κοροβέσης και Οικονόμου, προχθές οι Ταμπάσης και Κολοβέτσιος. Το ρόστερ της ομάδας δεν είναι δέκα παίκτες, όλοι πρέπει να βοηθούν".
- Για το ποιος προπονητής τον έχει βοηθήσει: "Εκείνος που μου άφησε το στίγμα του ως προπονητής ήταν ο κύριος Σεγκούρα. Πραγματικός δάσκαλος, έχει απίστευτες εμπειρίες και φοβερές γνώσεις και ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα