Χότζον: Ποιον να αφήσω έξω...

19:43 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η αποστολή των «τριών λιονταριών» έφτασε στην Βαρσοβία το μεσημέρι της Δευτέρας και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας τέθηκε ενώπιων των εκπροσώπων του Τύπου.

Παρά τις απουσίες των Λάμπαρντ, Μπέρτραντ και Γκιμπς, ο Χότζον δήλωσε ότι βλέποντας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, ο καταρτισμός της ενδεκάδας για το ματς της Τρίτης γίνεται... δύσκολη αποστολή.

«Θα προσπαθήσω να βρω μια ισορροπία ανάμεσα σε παίκτες που έπαιξαν κόντρα στο Σαν Μαρίνο και ορισμένους φρέσκους. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που έμειναν στον πάγκο στο παιχνίδι

της Παρασκευής και αποτελούν καλή επιλογή γιατί είναι ξεκούραστοι. Δυστυχώς δεν έχουμε μαζί μας τους Λάμπαρντ και Μπέρτραντ που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, αλλά έχουμε ένα πλούσιο ρόστερ γεμάτο ποιότητα. Είναι επίσης θετικό το γεγονός πως ορισμένοι που έπαιξαν κόντρα στο Σαν Μαρίνο και που δεν αποτελούσαν πρώτη επιλογή, έπαιξαν πολύ καλά και βοήθησαν την ομάδα. Είναι όντως ένας μεγάλος "πονοκέφαλος" για την επιλογή της 11αδας όταν έχεις όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αλλά όποιον προπονητή κι αν ρωτήσεις, θα σου πει ότι αυτό είναι το πιο ευχάριστο».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στο ματς με το Σαν Μαρίνο, είπε: «Αν θέλουν να κρατήσουν τη θέση τους στην εθνική ομάδα, θα πρέπει να το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι του συλλόγου τους. Υπάρχουν ακόμα ορισμένοι έμπειροι παίκτες που παρά την ηλικία του, δεν έχουν σταματήσει να προσφέρουν στην εθνική ομάδα και είναι δύσκολο για τους νεαρούς. Ωστόσο, αν αυτοί δείξουν συνέπεια στις καλές εμφανίσεις, όλα είναι στο χέρι τους. Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις νέους παίκτες να προσπαθούν για το καλύτερο και να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα της εθνικής ομάδας. Ωστόσο, θα πρέπει να παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής και στις ομάδες τους. Όταν έχεις μια ισορροπία ανάμεσα σε έμπειρους και νεαρούς παίκτες είναι το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις, αλλά το πράγμα για το παιχνίδι με την Πολωνία είναι πιο απλό. Απλά θα πρέπει να παίξουμε καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα