Στο «Χ» Ολυμπιακός Βόλου και Καλλιθέα

19:03 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή του Αχιλλέα Μπέου στο Πανθεσσαλικό δεν συνδυάστηκε με νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στην αξιόμαχη Καλλιθέα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν το γκολ του Κόλεφ (43') με τον Φαρινόλα (74') αλλά και να τελειώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρουκάκη.
Μπορεί το ξεκίνημα

του αγώνα στο Πανθεσσαλικό να δημιούργησε προσδοκίες για καλό ποδόσφαιρο και μια δυνατή μάχη ανάμεσα σε δυο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αυτό που κατάφερε να κλέψει την παράσταση δεν ήταν ούτε η απόδοση των 22 ποδοσφαιριστών, ούτε η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στα επίσημα του σταδίου.
Ένα πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων, «Austrian Boys», ήταν η αφορμή για να υπάρξει διακοπή στο παιχνίδι κι όχι για μία ή δυο φορές, αλλά για τρεις και για συνολικά 18' τα οποία ωστόσο παίχτηκαν ως καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα, μέχρι να αποσυρθεί οριστικά το πανό - το οποίο αναφερόταν στην αντιπαλότητα που έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου - ο διαιτητής Ζούγρος ήταν έτοιμος να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια και να διακόψει οριστικά τον αγώνα.
Κάπου ανάμεσα στις διακοπές ωστόσο παίχτηκε και ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να σκοράρουν στο 43' όταν ο Παππάς έκανε την κάθετη πάσα στον Κόλεφ κι αυτός με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Κατσούλη για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα της Μαγνησίας απέναντι στην Καλλιθέα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, παίχτηκε περισσότερο ποδόσφαιρο. Η Καλλιθέα ήταν αυτή που βρήκε πιο εύκολα ρυθμό από τους φιλοξενούμενους κι έδειξε απειλητική, έχοντας αρκετές στιγμές μπροστά στην εστία του Γκίτκου και πιέζοντας διαρκώς για την ισοφάριση.
Η αθηναϊκή ομάδα κατάφερε εν τέλει να φτάσει στο 1-1 όταν στο 74' ο Μαρουκάκης, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι σαν αλλαγή, πέρασε ωραία πάσα στον Φαρινόλα κι αυτός με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι μετά την ισοφάριση έδειχναν διατεθειμένοι να αναζητήσουν την ολική ανατροπή, ωστόσο όταν άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες φάνηκε πως το παιχνίδι δύσκολα θα ξέφευγε από την ισοπαλία.
Η ομάδα του Νίκου Παντέλη έμεινε με δέκα παίκτες όταν στο 88' ο Μαρουκάκης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα στα υπόλοιπα λεπτά και στις καθυστερήσεις, να διατηρηθεί το 1-1 στο Πανθεσσαλικό με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.
Κατά συνέπειας, ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε τους 6 βαθμούς και τη 12η θέση, την ώρα που η Καλλιθέα ανέβηκε στους 7 και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Καρράς, Στογιάνοφ, Γκότοβος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Παππάς (80' Γαλάνης), Γενγκά, Ογιαρμπίντε (66' Ναουμίδης), Κόλεφ (70' Ανιέτε)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Αρβανίτης, Πίκολο, Σταύρου, Μουσταφίδης, Ατματζίδης (95' Πλάτανος), Καλτσάς, Ρουσάκης, Φαρινόλα (93' Κατσικογιάννης), Ντακόλ, Ντα Σίλβα (63' Μαρουκάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα