Χότζον: Μεγάλη τιμή η εθνική ομάδα

14:44 14/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Στοκχόλμη η Εθνική Αγγλίας θα αντιμετωπίσει την Εθνική Σουηδίας σε φιλική αναμέτρηση με τον Ρόι Χότζον να καλεί αρκετά νέα πρόσωπα υπογραμμίζοντας πως είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να καλείται στην εθνική ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας τόνισε: "Για μένα είναι πολύ απλό, το να σε καλέσουν στην Εθνική Αγγλίας είναι μεγάλη τιμή για έναν παίκτη. Δεν ενδιαφέρομαι για άτομα που είναι αναποφάσιστα όσον αφορά το αν θέλουν

να αγωνιστούν με την φανέλα της Εθνικής. Κάλεσα τους Ζαχά και Στέρλινγκ και αυτό που μου είπαν είναι ότι θα ξεκινήσουν με την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας και θα παραμείνουν σε αυτή μέχρι το τέλος".
Ειδικά για την κλήση του Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας, ο Χότζον δήλωσε: "Μίλησα με τον Ζαχά πριν τον καλέσω και του εξήγησα τους λόγους για τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης. Η αντίδραση του ήταν άκρως ενθαρρυντική, αφού μου είπε ότι αυτό είναι που θέλει να κάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα