Χότζον: Έτοιμοι για όλα

16:48 5/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρόι Χότζον ταξίδεψε στην Μπαΐα για να παρακολουθήσει την κλήρωση για τους ομίλους της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα γίνει την Παρασκευή, και λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για τις... απαιτήσεις που έχει από την κληρωτίδα και τόνισε πως τα «τρία λιοντάρια» θα είναι έτοιμα για κάθε αντίπαλο που αυτή θα φέρει στο δρόμο της.

«Τα συναισθήματα εν όψει της κλήρωσης είναι ενδιαφέρον και ενθουσιασμός. Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε με ποιους αντιπάλους θα κληρωθούμε. Είναι σαν το κουτί

με τις σοκολάτες στον Φόρεστ Γκαμπ. Δεν ξέρεις τι πρόκειται να πάρεις. Είναι μπροστά μας και εμείς απλώς πρέπει να το ανοίξουμε και να δούμε τι μας επιφυλάσσει.

Ελπίζουμε ότι θα έχουμε τύχη. Σε όλα, όπως το που θα παίζουμε και το πότε θα παίζουμε. Αλλά ό,τι και να προκύψει από την κλήρωση, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να είμαστε έτοιμοι για ό,τι κι αν έρθει στον δρόμο μας» σχολίασε ο Άγγλος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Είναι πολύ, πολύ ιδιαίτερο να είσαι προπονητής της χώρας σου σε μία τέτοια διοργάνωση. Είναι μια μεγάλη τιμή, ειδικά από τη στιγμή που έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να προκριθούμε από έναν δύσκολο όμιλο. Οι παίκτες που ήρθαν μαζί μου στην Πολωνία και την Ουκρανία έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Πριν από τα παιχνίδια δεν είχα πολύ χρόνο για να δουλέψω μαζί τους στις προπονήσεις, αλλά όλα πήγαν όπως έπρεπε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Έχουμε την εμπειρία, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά επίσης ξέρουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να προκριθούμε από τον όμιλο χωρίς να αντιμετωπίσουμε προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα