Χωρίς τον Τόρες η Τσέλσι

16:01 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι υποδέχεται αύριο την Σάλκε για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποκαλύπτει πως ο Φερνάντο Τόρες τέθηκε εκτός μάχης λόγω τραυματισμού με τον Ισπανό επιθετικό να χάνει και το παιχνίδι πρωταθλήματος.
Αρχικά ο προπονητής της Τσέλσι ενημέρωσε πως "ο Ράιαν Μπέρτραντ τραυματίστηκε στην σημερινή προπόνηση. Δεν μπορώ να πω τι ακριβώς έχει, αλλά είναι σίγουρα εκτός αποστολής" και στην συνέχεια τόνισε: "Και ο Τόρες είναι έξω, πρέπει να περιμένουμε για τις αυριανές εξετάσεις που θα

γίνουν. Το μόνο που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι θα είναι εκτός και αύριο και την Κυριακή. Μετά έρχεται η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα αναρρώσει σε αυτήν την περίοδο".
Για τους αντικαταστάτες του Τόρες, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Ο Ετό'ο και ο Μπα θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στα επόμενο παιχνίδια τόσο με τη Σάλκε όσο και με τη Γουέστ Μπρόμιτς. Μπορούν να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Αυτό θεωρώ ότι αποτελεί καλό κίνητρο για αυτούς, κι εύχομαι ότι θα δείξουν μέσα στο γήπεδο τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα