Πέταξαν κέρματα στον Τόμσεν!

15:38 5/11/2013 - Πηγή: Bam

«Το χρήμα στο λαιμό του» σκέφτηκε αγανακτισμένος πολίτης έξω από το υπουργείο Οικονομικών και στη θέα του Πολ Τόμσεν, πέταξε κέρματα στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Τρόικα.

Θερμής … υποδοχής έτυχε ο Πολ Τόμσεν. Την ώρα που έμπαινε στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών για να συναντήσει τον Γιάννη Στουρνάρα, κάποιο άτομο εκτόξευσε εναντίον

του κέρματα.

Άνδρες της Αστυνομίας τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν στο Τμήμα του Συντάγματος.

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ο άνδρας να αφεθεί ελεύθερος, αφού, όπως έγινε γνωστό, η επίθεση δεν βρήκε στόχο, μια και ο «σκληρός» του ΔΝΤ είχε προλάβει να μπει στο κτίριο.

Τελευταίος γύρος

Το μεσημέρι της Τρίτης, έγινε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στο οικονομικό επιτελείο και την Τρόικα, η οποία αμέσως μετά (4 μ.μ.) θα επισκεφθεί τον υπουργό Εργασίας.

Στο επίκεντρο των επαφών θα βρεθεί, το δημοσιονομικό κενό του ’14, η αμυντική βιομηχανία και ο αριθμός των υπαλλήλων στο Δημόσιο.

«Δεν πρόκειται να γίνουν άλλες περικοπές σε μισθούς ή σε συντάξεις» διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην εκπομπή «Ανατροπή» στο Mega CHANNEL.

Στην ίδια συνέντευξη ο πρωθυπουργός προανήγγειλε το τέλος της εποχής των Μνημονίων το ’14. Επίσης, μέσα στην επόμενη χρονιά θα τεθεί -όπως είπε, σε ισχύ, ασύρματο Ίντερνετ, ελεύθερα, για όλους.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε τη δέσμευση του πρωθυπουργού ο Δημήτρης Παπαδημούλης :

«Αν δείτε πρωί-πρωί, ανέργους, μισθωτούς, συνταξιούχους κ άστεγους να πανηγυρίζουν, είναι το δωρεάν wifi από τον Σαμαρά…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω twitter.

Με ... τετάρτη στην απεργία

Γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αύριο, Τετάρτη, για τα μέτρα λιτότητας, τους φόρους και την ανεργία.

Θα συμμετάσχουν, μεταξύ των άλλων, δάσκαλοι, καθηγητές, εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και στους Δήμους.

Μετ’ εμποδίων αύριο οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας :

ΟΣΕ, Προαστιακός και τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν όλο το 24ωρο.

Τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από τις 09.00 το πρωί ως τις 09.00 το βράδυ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα κινηθούν, αύριο, Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικός.

Αγκυροβολημένα θα μείνουν αύριο Τετάρτη τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής των ναυτικών στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Επίσης, ακυρώσεις και καθυστερήσεις θα σημειωθούν αύριο στα αεροδρόμια, καθώς οι Ενώσεις Πολιτικής Αεροπορίας έχουν αποφασίσει στάσεις εργασίας.

Πρώτη σε τηλεθέαση στη χθεσινοβραδινή ζώνη, αναδείχθηκε η εκπομπή του Mega Channel «Ανατροπή», με μέσο όρο 19,3%.

Προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα