«Χυδαία η συμπεριφορά του Πιλάβιου»

23:37 7/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο., Σοφοκλή Πιλάβιο, τα έχει η διοίκηση του ΤΑΠ Ηρακλής λέγοντας χαρακτηριστικά «Η συμπεριφορά του απέναντι στον Ηρακλή, είναι χυδαία». Η διοίκηση του ΤΑΠ Ηρακλής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου λοιπόν με τους ανθρώπους της διοίκησης εκτός

από τον Πιλάβιο να αναφέρονται και στη μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ.

Αρχικά, μίλησε ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», Θόδωρος Παπαδόπουλος,: «Στη διάρκεια της θητείας μας, συναντήθηκα δύο φορές με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, πάντα για το καλό του Ηρακλή. Εγώ αυτά που του υποσχέθηκα τα έπραξα. Τις τελευταίες ημέρες όμως, βλέπω ότι είτε δεν απαντάει στο τηλέφωνο, είτε το έχει κλειστό.Θα πω μόνο ένα πράγμα. Δεν είμαστε ηλίθιοι. Η αντιμετώπισή του, είναι χυδαία. Και μόνο ο τρόπος που λειτουργεί στις συνεντεύξεις αρκεί.
Αλλά αυτά θα αλλάξουν να είστε σίγουροι. Δεν μπορείς να δικαιώνεις όποιους θέλεις, λέγοντας ότι το κάνεις με προσωπική σου παρέμβαση.
Ομάδες με εκ. χρεών αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ. Ας την χαίρονται. Ο Ηρακλής πρέπει να μείνει ενωμένος, όπου και να είμαστε. Αλλά για να περάσουν ότι θέλουν μόνο πάνω από το πτώμα μας».
Έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, λέγοντας ό,τι: «Η ενίσχυση στην οποία προχωρήσαμε ήταν πολύ σημαντική, φέρνοντας παίκτες και προπονητές εγνωσμένης αξίας. Αυτό που δεν συνυπολογίσαμε ήταν η πολύ βαριά φανέλα του Ηρακλή, αλλά και εμπειρία, η οποία έλλειπε σαν νέοι άνθρωποι που είμαστε και αναλάβαμε αυτή την προσπάθεια.
Είχαμε να κάνουμε με πολύ κόσμο, που στάθηκε δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια και ξέρετε καλά, ότι από την ημέρα που αυτή η ομάδα, έγινε Ηρακλής ήταν και πρωταθλήτρια του Βορείου Ομίλου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε.
Εγώ ο ίδιος σας έλεγα ότι θα είναι αποτυχία αν δεν τα καταφέρουμε. Αλλά κάναμε πάρα πολλά.
Δώσαμε έναν δίκαιο αγώνα, επιλύσαμε προβλήματα, όπως αυτό της Μίκρας στην οποία δώσαμε ζωντάνια και ζωή, δημιουργήσαμε και πάλι τις ακαδημίες σε συνεργασία με τον κ. Χάγκαν και αυτό που ήταν και το πιο σημαντικό, διατηρήσαμε την οικονομική υγεία του συλλόγου».
Για την επόμενη ημέρα και την μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ, είπε: «Οι στόχοι μας για την επόμενη χρονιά είναι υψηλοί. Εμείς από την πλευρά μας, θα ετοιμάσουμε φάκελο, έτοιμο για οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνιστούμε και πάντα με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε.
Επίσης στα σχέδια μας, είναι η άμεση μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ, κάτι το οποίο θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα. Για όσους δεν γνωρίζουν το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στις 60.000 ευρώ, αλλά επειδή είμαστε Ηρακλής, θα το αυξήσουμε στις 200.000 ευρώ. Αφού καθοριστεί δε και η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούμε, μπορούμε να το φτάσουμε στο μισό εκατομμύριο.
Σ' αυτό το σημείο δε, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθειά μας και ελπίζω ότι αυτή η στήριξη του χρόνου, θα είναι ακόμη πιο μεγάλη».
«Θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας»
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νομικός σύμβουλος του ΤΑΠ Ηρακλής, Σάκης Ελευθεριάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «

Keywords
Τυχαία Θέματα