Χωρίς… ανάσα τα κορίτσια

21:56 9/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αγώνας του Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλουν να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα. Τα κορίτσια μετά την χθεσινή ήττα από την Γαλατασαράι, συνέχισαν ασταμάτητα την δουλειά και επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα το πρωί. Ο Απόστολος Οικονόμου έχει δει τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα του στο χθεσινό Ευρωπαϊκό παιχνίδι και είναι έτοιμος με συνεχείς προπονήσεις και δουλειά να τα διορθώσει. Άλλωστε το ματς κορυφής με τις «πράσινες» πλησιάζει και άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο

θέλουν «καθαρή» νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να πλησιάσουν ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την Δευτέρα από το OTE TV στις 17:00 με διαιτητές τους Μουλά Λ. - Μουλά Ε. και παρατηρητή τον Πέρρο. Ενώ έχει ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων. Οι οπαδοί μπορούν να τα προμηθευτούν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 και 30 το απόγευμα από τα γραφεία της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια (Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, τηλ. 210 2584583).Να τονίσουμε πως εισιτήρια τιμώνται στην τιμή των 10 Ευρώ και έχουν τυπωθεί μόνο 800.

Keywords
Τυχαία Θέματα