«Χωρίς ΑΕΚ, χάνεται η Κυριακή μου» (VIDEO)

12:51 30/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πάνος Κιάμος, το... καυτό όνομα στις ελληνικές πίστες είναι... ΑΕΚάρα και μας το δηλώνει ξανά. Τον συναντήσαμε στην Θεσσαλονίκη, στο κέντρο όπου τραγουδάει και μίλησε αποκλειστικά στο aek365 για το Δικέφαλο, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τις προοπτικές που "γεννάει" η ενασχόληση του Έλληνα επιχειρηματία με τα κοινά της Ενωσης.

Η κουβέντα ξεκίνησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη:

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Μελισσανίδη

επειδή μας έδωσε όραμα. Κυρίως όμως θέλω να του πω ένα ευχαριστώ επειδή για μένα η ΑΕΚ είτε παίζει στη Γ' Εθνική, είτε παίζει στην Ευρώπη, είναι η ομάδα μου. Και θα την υποστηρίζω πάντα και θέλω να υπάρχει. Αυτός ο άνθρωπος την κράτησε να υπάρχει. Οπότε όλοι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, διότι είναι κρίμα να χαθεί το νόημα της Κυριακής μας."

Τι είναι όμως η ΑΕΚ για τον Πάνο Κιάμο:

"Για εμένα αν δεν υπάρχει ΑΕΚ χάνεται η Κυριακή μου! Εχω πάει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και είδα 20.000 κόσμο, συν τον κόσμο που θέλει να έρθει αλλά δεν μπορεί λόγω της οικονομικής κρίσης. Είναι κρίμα να απογοητεύσουμε τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Πρέπει να τον στηρίξουμε, διότι πάνω από όλα κράτησε την ΑΕΚ μας ζωντανή. Εμείς με την σειρά μας πρέπει να είμαστε εκεί χωρίς να γκρινιάζουμε, να γίνουμε πραγματικά μια γροθιά, να μην υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αφού θεωρώ πως όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στην ΑΕΚ επιθυμούν τη νίκη και το καλό της, αλλιώς δεν θα έμπαιναν μέσα σε μια ομάδα που βρίσκεται στο ερασιτεχνικό. Είναι εκεί για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, πρέπει να τους στηρίξουμε και να ξέρουμε πως τα καλύτερα μόνο με την ένωση μπορούν να έρθουν. Το λέει και η λέξη: "Ενωση"."

Όταν του ζητήσαμε να μας πει τι πιστεύει πως επιφυλάσσει το μέλλον για την ΑΕΚ ανέφερε:

"Πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς να κάνουμε προβλέψεις για το μέλλον. Ας πάμε πρώτα στην Σούπερλιγκ και να μην αγχώνουμε καταστάσεις. Ετσι όπως το συζητάμε, θα το θεωρήσουμε αποτυχία αν βγούμε τέταρτοι ή πέμπτοι. Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ, έχουμε ομάδες υψηλού επιπέδου όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, ενώ και ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο σε 2-3 χρόνια. Ας πάμε λοιπόν με το καλό στην Σούπερλιγκ και όλα θα έρθουν με τη στήριξη του κόσμου. Δεν χρειάζεται να λέμε ότι σε 2 ή 3 χρόνια η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα. Ας έχουμε ένα καλό σύνολο και ας παίζουμε καλή μπάλα και ας πηγαίνουμε καλά και ας μην παίρνουμε το πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι να χαιρόμαστε την ομάδα μας και να βλέπουμε μια ΑΕΚ ανταγωνιστική. Κι αν δεν έρθει το πρωτάθλημα, δεν πειράζει, το ποδόσφαιρο είναι άθλημα. Είναι ωραίο και να χάνεις. Αρκεί να παίζεις καλά και να χάνεις δίκαια".

Για τις υπόλοιπες ομάδες τόνισε:

"Ολοι πρέπει να χαιρόμαστε με τις επιτυχίες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, διότι πρώτα από όλα με τους βαθμούς που πήραν, θα βγαίνουν οι ομάδες μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Κερδίζουμε ως χώρα και επιπλέον ανεβαίνει το επίπεδο του ποδοσφαίρου. Χάρηκα και με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με τον Ολυμπιακό. Δείχνουν και οι δύο ότι θα μας δώσουν βαθμούς και το έχουμε ανάγκη αυτό από τη στιγμή που για διάφορους λόγους η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούν να αγωνίζονται στην Ευρώπη".

Τέλος το μήνυμα που ήθελε να στείλει ήταν:

"Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που με στηρίζουν. Να έχει υγεία όλος ο κόσμος. Οσον αφορά στα παιδιά της ΑΕΚ που κι εγώ ανήκω σε αυτά, να έχουν υπομονή, επιμονή και τα καλύτερα θα έρθουν. Μόνο χαμόγελο, χειροκρότημα και φωνές στο γήπεδο. Φωνές όμως που θα λένε όμορφα πράγματα..."

Keywords
Τυχαία Θέματα