Χόντα: Πέσαμε στη παγίδα τους

11:12 20/6/2014 - Πηγή: AEK365

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Ιαπωνίας καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει την Ελλάδα παρότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω για 55 λεπτά με τον Κεϊσούκε Χόντα να υποστηρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του έπεσαν στην παγίδα της ελληνικής ομάδας.
Σε δηλώσεις του ο διεθνής μέσος της Μίλαν τόνισε: "Είναι απογοητευτικό που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και δεν έχει σημασία πόσο προσπαθήσαμε στην επίθεση. Πέσαμε στην παγίδα τους".
Δηλώσεις μετά το

0-0 στο Νατάλ έκαναν και οι υπόλοιποι Ιάπωνες διεθνείς:
Μάγια Γιοσίντα: "Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή στην άμυνα. Όταν έμειναν με δέκα παίκτες, κλείστηκαν ακόμη περισσότερο και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας".
Μακότο Χασέμπε: "Ακόμη και όταν έμειναν με δέκα παίκτες ηταν πολύ δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα τους. Έκλεισαν πολύ καλά τους χώρους και δεν μπορούσαμε να εφαρμόσουμε τον συνηθισμένο τρόπο παιχνιδιού μας. Ήταν πολύ καλοί στο να αποκρούουν τις επιθέσεις μας".
Γιοσίτο Οκούμπο: "Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να κυνηγήσουμε την νίκη στο επόμενο ματς απέναντι στην Κολομβία. Σπατάλησα μια φάση για γκολ. Δεν θέλω να μου ξανασυμβεί αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα