Σαλπιγγίδης: Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο

10:41 20/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ελλάδα θα τα δώσει όλα για όλα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού με στόχο τη νίκη που θα την οδηγήσει στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να σημειώνει πως η ελληνική ομάδα μπορεί να τα καταφέρει ωστόσο, όπως είπε, δεν θα έχει εύκολο έργο.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, μετά το 0-0 με την Ιαπωνία, ο διεθνής επιθετικός, Δημήτρης Σαλπιγγίδης,

τόνισε: "Το πρώτο ματς εξελίχθηκε άσχημα. Σήμερα ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά δεν είχαμε την δυνατότητα να αναπτυχθούμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που πιέζει πολύ. Όλοι σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στην Ακτή αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θα παίξουν πολλοί παράγοντες ρόλο και ελπίζουμε να είναι με το μέρος μας".
Στον REAL FM μίλησε και ο διεθνής τερματοφύλακας, Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος είπε πως "κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Μείναμε νωρίς με δέκα παίκτες. Αμυνθήκαμε καλά και κάναμε κατάθεση ψυχής. Μακάρι να είχε μπει το γκολ στις φάσεις που δημιουργήσαμε για να πάρουμε την νίκη αλλά και πάλι θα θέλαμε νίκη στο τελευταίο παιχνίδι. Τώρα θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη με την Ακτή Ελεφαντοστού".

Keywords
Τυχαία Θέματα