«Χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση»

23:15 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

Εμφανώς δυσαρεστημένος από την βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Λεβάντε εμφανίστηκε ο Μίτσελ.

Αναλυτικά:

Το αν ο Ολυμπιακός ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος: «Σήμερα συνέβησαν πολλά πράγματα στο παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και όλα ήταν εναντίον μας. Η Λεβάντε μας έβαλε το πρώτο γκολ και από κει πέρα χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Δεν παίξαμε

με τον τρόπο που θέλαμε και αυτό γιατί όσο περνούσε ο χρόνος χάναμε την ηρεμία μας. Δεν αντιληφθήκαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε. Έτσι η Λεβάντε νίκησε με τον τρόπο που φοβόμασταν ότι μπορεί αυτό να συμβεί».

Το αν το πρόβλημα ήταν πως η ομάδα του δεν ήταν καλή ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά: «Είναι αλήθεια αυτό όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε γιατί δεν ξεκίνησαν καλά τα πράγματα. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Μπορούμε να το πάρουμε ως εμπειρία για το μέλλον γιατί όταν παίζεις στην Ευρώπη δεν μπορείς να παίζεις έτσι».

Το αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης: «Έχω την υποχρέωση να το πιστεύω».

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει: «Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν το δεύτερο γκολ, υπήρχε αστάθεια στην ομάδα μας και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Λεβάντε».

Τα δύο πέναλτι της Λεβάντε: «Έχω άποψη για τα πέναλτι, για τον διαιτητή και την εικόνα της ομάδας μου, όμως μπορώ να εκφραστώ μόνο για την ομάδα μου».

Το αν πίστευε πως μετά το 3-0 μπορούν τα πράγματα να πάνε ακόμα χειρότερα: «Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο από το σημερινό. Θα μπορούσαν να είναι, αλλά πόσο χειρότερα;».

Keywords
Τυχαία Θέματα