«Χαρούμενος σαν παιδί ο Κασάνο»

15:17 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στιγμές ευτυχίας ζει τις τελευταίες μέρες ο Αντόνιο Κασάνο μετά το "OK" που του έδωσαν οι γιατροί να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά το σοβαρό πρόβλημα που είχε με την καρδιά του και πλέον ο επιθετικός της Μίλαν χαίρεται σαν μικρό παιδί όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του.

Σε δηλώσεις του ο Μπέμπε Μπότζο τόνισε: "Ο Αντόνιο είναι χαρούμενος σαν παιδί. Έχει περάσει κάποιες ευαίσθητες στιγμές, με χιλιάδες σκέψεις και ερωτήσεις. Αρκετός κόσμος στάθηκε στο πλευρό του, κάτι που έκανε και ολόκληρη

η οικογένεια της Μίλαν. Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά αν βρισκόταν σε άλλο σύλλογο. Έχει τρομερή επιθυμία να επιστρέψει στην διάθεση της Μίλαν, ενός κλαμπ που τον βοήθησε και του άνοιξε το δρόμο για την νέα του ζωή, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου".
Πέρα από την συμβολή της Μίλαν, ο εκπρόσωπος του Κασάνο στάθηκε και στην συμβολή του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι για τον οποίο είπε: "Ο Πραντέλι όπως όλη η Μίλαν ήταν φανταστικός επειδή έδωσε στον Κασάνο έναν στόχο: Το EURO 2012. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει περισσότερη αισιοδοξία για την κλήση του, αλλά ο προπονητής θα λάβει την τελική απόφαση, αφού αξιολογήσει την κατάσταση του Κασάνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα