Το 1,250 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΑΕΚ

15:17 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Των ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ

Τα λεφτά από το δάνειο του Αλ. Σουντάιρι είναι στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ! Όπως ξεκαθαρίζεται από κάθε πλευρά το 1,250 εκατ. ευρώ που μέσω Νικολαϊδη - Οικονομόπουλου πήρε η ΑΕΚ από τον Αλ Σουντάιρι έφυγε από την τράπεζα της Κύπρου και είναι στην Τράπεζα

Πειραιώς, ώστε να αρχίσουν άμεσα οι πληρωμές. Η μάχη ακόμα με τον χρόνο όμως δεν έχει τελειώσει. Το ποσό που συνολικά οφείλει η ΑΕΚ είναι λίγο κάτω από 1,5 εκατ. ευρώ (μετά την τελευταία και τελεσίδικη ενημέρωση του Δημητρέλου την προηγούμενη εβδομάδα στο Δ.Σ.). Παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν την τελευταία στιγμή να ανέβει κι άλλο το δάνειο, δεν κατέστη δυνατόν. Και στην ουσία τώρα και πάλι το μπαλάκι πέφτει στον Ανδρέα Δημητρέλο που τρέχει να βρει περίπου 250.000 ευρώ. Αναμένεται να χτυπήσει πολλές πόρτες και πολλά τηλέφωνα κι όλα αυτά καλούνται να γίνουν πάρα πολύ γρήγορα, προκειμένου να πληρωθούν όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, να υπογραφούν τα χαρτιά της αδειοδότησης από τους πρώην παίκτες και τον Χιμένεθ που χρωστάει η ομάδα και ως απόψε να σταλεί ο φάκελος πλήρης της αδειοδότης στην UEFA μέσω της ΕΠΟ πλήρης.

Η διαδικασία, του 1,250 εκατ. ευρώ επισπεύσθηκε χάρη στον Χάρη Οικονομόπουλο, αφού δεσμεύθηκε προσωπικά, έπειτα από κάποιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε και μετά το χαρτί που πήρε ο Δημητρέλος από την Εφορία. Το πρόβλημα είχε να κάνει με το περιορισμένο χρόνο που δεν επέτρεπε στους νομικούς της πλευράς του Αλ Σουντάρι να εξετάσουν τα έγγραφα. Τελικά ο Χάρης Οικονομικόπουλος με προσωπικό του παρέμβαση δεσμεύθηκε και η ιστορία προχώρησε. Στην ουσία μάλιστα αυτή η εξέλιξη ήταν μία απάντηση στα σενάρια που ήθελαν να μην παίρνει η ΑΕΚ το δάνειο ακόμα κι αν έπαιρνε το χαρτί. Τελικά και το χαρτί πήρε και ο λογαριασμός άνοιξε και το δάνειο ήρθε. Τώρα όλα είναι στην τελική ευθεία και μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ με επιτυχία στο τέρμα έστω και... λαχανιασμένη.
Μένουν ακόμα 250.000 ευρώ...

Keywords
Τυχαία Θέματα