Χαρούμενος ο Ντόουσον

17:29 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι, ο Ντόουσον δέχθηκε μια κρούση από την ΚΠΡ ώστε να αφήσει την Τότεναμ και να προσφέρει εκεί τις υπηρεσίες του. Όμως, η συγκεκριμένη προοπτική τον άφησε αδιάφορο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει τον σεβασμό του προπονητή του στην ομάδα του Λονδίνου, Αντρέ Βίλας - Μπόας.
«Εκτιμούμε το γεγονός πως έμεινε στην ομάδα ο Μάικλ. Είμαστε τυχεροί που παρέμεινε κοντά μας και δεν προτίμησε την ΚΠΡ» δήλωσε ο Βίλας - Μπόας,

όταν ρωτήθηκε για τον νεαρό στόπερ.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην δυσκολία του να διαχειρίζεσαι μια ομάδα με πέντε σέντερ μπακ, ειδικά όταν έχουν διαφορετικά στοιχεία μεταξύ τους. «Δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε ακόμη μία χρονιά έχοντας πέντε σέντερ μπακ. Είναι δύσκολο να υπάρχουν τόσοι στόπερ στην ομάδα. Οι διαφορές ανάμεσά τους ποικίλου, αφού άλλοι είναι νέοι και άλλοι πιο παλιοί με περισσότερη εμπειρία. Οι Γκαλάς, Ντόουσον και Καμπούλ είναι συναρπαστικοί αμυντικοί».
Επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκαλάς, τονίζοντας: «Ο Γουίλιαμ είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος για την φετινή ομάδα. Είναι ένας παίκτης τον οποίο εμπιστεύομαι πολύ. Ό,τι και να αποφασίσει για το μέλλον του, πράγμα το οποίο πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε, χαιρόμαστε που τον έχουμε κοντά μας για φέτος».
Τέλος, όσον αφορά την εξέλιξη στο θέμα της παραμονής του Γκαλάς ήταν λακωνικός: «Δεν ξέρω. Δεν το σκέφτομαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα