Χαριστέας: Λείπει η ηρεμία από τον Άρη

11:51 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν η πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα είναι συνεχώς πτωτική και αυτό οφείλεται στην έλλειψη ηρεμίας στην ομάδα τα τελευταία δέκα χρόνια όπως υποστηρίζει ο Άγγελος Χαριστέας ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν την κίτρινη φανέλα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε τον Άρη ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο "Κλ. Βικελίδης" ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου τόνισε: "Ο Άρης

έχει στην σύνθεση του παίκτες με ταλέντο. Αυτό που λείπει από τον Άρη, ακόμα και δέκα χρόνια μετά, είναι η ηρεμία. Όταν η ομάδα δεν έχει ηρεμία, δεν έχει υπομονή, αυτό φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν νομίζω ότι ο Άρης δεν έχει καλούς παίκτες ή ότι έχει αγωνιστικό θέμα. Πιστεύω και καταλαβαίνω ότι τα παιδιά της ομάδας αισθάνονται μερικές στιγμές πολύ μεγάλη πίεση και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Είτε παίζει με μεγάλες ομάδες, είτε με μικρές σαν τον Παναιτωλικό".

Για την επιστροφή του στο "Κλ. Βικελίδης" σαν αντίπαλος, ο Χαριστέας δήλωσε: "Η επιστροφή σε αυτό το γήπεδο έπειτα από δέκα χρόνια ήταν σίγουρα ιδιαίτερη για εμένα. Όταν βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, πριν από το παιχνίδι, αναπολήσαμε με τον Γιώργο Θεοδωρίδη κάποιες στιγμές που ζήσαμε με τον Άρη. Όταν βέβαια ξεκίνησε ο αγώνας, συγκεντρωθήκαμε σε αυτόν. Ο κόσμος ήταν σήμερα μια χαρά απέναντι μου. Ο κόσμος του Άρη είναι δύσκολος κόσμος και τοπ γνωρίζω πολύ καλά. Πιστεύω ότι ήταν περισσότερο στεναχωρημένοι για το ότι η ομάδα τους δεν δημιουργούσε ευκαιρίες ώστε να πάρει την νίκη. Λιγότερο τους απασχολούσε το αν έπαιζα εγώ ή ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Όλα κύλησαν απολύτως ομαλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα