Χαρέιντε: Έξι άσχημα λεπτά έφεραν την ήττα

08:28 10/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μάλμε δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα της εξασφάλιζε συμμετοχή στο Europa League με τον Άντε Χαρέιντε να σημειώνει πως τα τελευταία έξι λεπτά του αγώνα έφεραν την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μάλμε, Άντε Χαρέιντε, στη συνέντευξη Τύπου για

- Το γεγονός πως η Μάλμε υπήρχε στο παιχνίδι για 87 λεπτά και το πώς χάθηκε ο αγώνας: "Κάναμε ό,τι μπορούσαμε από την αρχή. Δεχθήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό. Παρότι ισοφαρίσαμε δυο φορές προς το τέλος ήρθε η ήττα. Μας λύπησε πολύ. Δεν μπορώ παρά να είμαι υπερήφανος για την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών μου".
- Τη σιγουριά που είχε για τη νίκη και τα τρωτά σημεία της Μάλμε: "Έξι πολύ δύσκολα και άσχημα λεπτά του αγώνα. Ήταν τα τελευταία του παιχνιδιού. Αυτό έφερε και την ήττα. Όλα τα άλλα, ήταν όπως προγραμματίστηκαν".
- Τη στατιστική του εκτίμηση για τις ήττες του Ολυμπιακού, το πλάνο του και αν εφαρμόστηκε: "Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Επιμένω πως τα τελευταία έξι λεπτά έφεραν την ήττα για εμάς. Αυτό δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός το ήθελε το παιχνίδι όπως και εμείς. Το ματς ποτέ δεν πάει όπως το προγραμματίζεις όταν δεν σου βγαίνουν τα μαρκαρίσματα στα στημένα και στα κόρνερ".
- Τη βαθμολογία του ομίλου, αν απεικονίζει την πραγματικότητα και το κατά πόσο θεωρεί πως η ομάδα του ήταν πιο καλή από τον Ολυμπιακό: "Οπωσδήποτε, βλέποντας τώρα τη βαθμολογία, λέει την αλήθεια. Αυτό που έχει σημασία είναι πως ο Ολυμπιακός κέρδισε δυο παιχνίδια στην έδρα του. Εμάς μας λείπει η εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί έπαιξε για δυο σκορ ενώ εμείς παίζαμε μόνο για τη νίκη".
- Την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: "Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Δεν καταλαβαίνω ελληνικά βέβαια. Μπορεί να με έβριζαν κιόλας (σ.σ. γέλια). Σε τέτοια παιχνίδια ο κόσμος κάνει το καλύτερο. Βοηθάει το κλίμα και τις δυο ομάδες. Ελπίζω την άλλη χρονιά να έρθω ξανά εδώ και να έχω πιο καλό σκορ".

Keywords
Τυχαία Θέματα