Χάουαρντ: Δεν φταίω μόνο εγώ

20:07 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

To Hack-a-Dwight (σ.σ. κατά το «Hack-a-Shaq» για τον Σακίλ Ο'Νιλ, που επιτρέπει το εσκεμμένο φάουλ πλην του τελευταίου 2λεπτου μίας αναμέτρησης) αποτελεί επιπλέον όπλο στα χέρια των αντιπάλων των Λέικερς κι οι Ρόκετς δεν αποτέλεσαν την εξαίρεση στον κανόνα. Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την ομάδα του Χιούστον, αλλά ο All Star σέντερ δε θεωρεί τον εαυτό του αποκλειστικό υπεύθυνο για τη νέα ήττα (8-10).

«Τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν στη διεκδίκηση

της νίκης. Δεν ήταν απλώς οι ελεύθερες βολές μου. Δεν ευθύνονται οι άστοχες βολές προς το τέλος. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα» είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν έχω πρόβλημα, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αλλά ο λόγος της ήττας δεν ήταν οι ελεύθερες βολές μου. Δε μας στοίχισαν την αναμέτρηση. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή στην τέταρτη περίοδο».

Όσο για το αν αποτελεί λύση η πιθανή παρουσία του εκτός 5άδος: «Γιατί να με βγάλει έξω; Όπως είπα, όσο περισσότερο συνεχίσω την προπόνηση, οι βολές μου θα μπαίνουν. Αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις, προκειμένου να βοηθήσεις την ομάδα σου. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις βολές».

Για την ώρα ο 27χρονος σουτάρει απ' τη γραμμή του φάουλ με το χειρότερο ποσοστό της καριέρας του, μετρώντας 95/203 ελεύθερες βολές, ήτοι 46,8% (σ.σ. 281/572β. με 49,1% η χειρότερη επίδοσή του το 2012 & 277/413β. με 67,1% η καλύτερή του το 2005, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο ΝΒΑ).

Keywords
Τυχαία Θέματα