Χαντί: Δικαιότερη η ισοπαλία

19:55 26/8/2014 - Πηγή: AEK365

Για την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και το τι έφταιξε μίλησε ο Άγγελος Χαντί στην τοπική ιστοσελίδα της Κρήτης, athleticradio.gr. Ο 24χρονος επιθετικός μέσος πως η ισοπαλία στο χθεσινό ματς θα ήταν πιο δίκαιη και ότι η ήττα του Εργοτέλη οφείλεται στις πολλές χαμένες ευκαιρίες.
Αναλυτικά, τα όσα είπε:
Για την πολύ καλή εμφάνιση

του Εργοτέλη, μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε και με θετικό αποτέλεσμα: «Η ομάδα για πρώτο παιχνίδι στάθηκε πολύ καλά.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε μια υπεροχή, αλλά στο δεύτερο ήμασταν νομίζω αρκετά καλύτεροι, χάσαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι η μπάλα. Συνεχίζουμε, δείξαμε ένα πολύ καλό πρώτο δείγμα για πρώτο παιχνίδι , είμαστε νέα ομάδα και σιγά-σιγά θα δέσουμε περισσότερο και θα φανερώσουμε τον καλό μας εαυτό».
Για το αν νιώθει αδικημένος από το αποτέλεσμα: «Σίγουρα νιώθουμε αδικημένοι γιατί έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι δεν ήταν για νίκη του Πανιωνίου. Η πλάστιγγα έγερνε περισσότερο προς τα εμάς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνιος είχε και αυτός κάποιες ευκαιρίες, όμως νομίζω το ''Χ'' θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα».
Για το τι έφταιξε στην ήττα του Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη: «Σίγουρα οι χαμένες ευκαιρίες που είχαμε. Όταν παίζεις εκτός έδρας με μια ομάδα που θέλει τόσο τους τρεις βαθμούς σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όταν χάνεις τόσες κλασικές ευκαιρίες, μετά το ποδόσφαιρο τιμωρεί. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε κρίσιμο χρονικά σημείο και ήρθε αυτή η ήττα».
Για το επόμενο παιχνίδι που βρίσκει τον Εργοτέλη να αγωνίζεται ξανά εκτός έδρας, αυτή τη φορά με την Καλλονή: «Η Καλλονή απ' ό,τι ξέρουμε και απ' ό,τι βλέπουμε έχει ενισχυθεί. Έκανε ένα καλό παιχνίδι μέσα στην Τούμπα, αλλά εμείς πηγαίνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας.
Να κερδίσουμε για να δούμε πιο αισιόδοξα το πρωτάθλημα. Σίγουρα τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς είναι δύσκολο πρόγραμμα, αλλά νομίζω ότι σε κάθε ματς πάμε για τους τρεις βαθμούς γιατί έτσι είναι ο Εργοτέλης».

Keywords
Τυχαία Θέματα