Χάνει τη σεζόν ο Ντιαρά

22:56 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 31χρονος αμυντικός αποκόμισε τον τραυματισμό που τον άφησε δύο μήνες εκτός γηπέδων τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής Μάλι.
Έκτοτε έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια με τη φανέλα της Φούλαμ, με τελευταίο αυτό κόντρα στη Νιουκάστλ στα μέσα Δεκέμβρη.
Το πρώην αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλο που κλήθηκε στην αποστολή της χώρας του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τελικώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει αφού το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τον έκρινε ανέτοιμο, αφού το πρόβλημα στο γόνατο εξακολουθούσε να υπάρχει.
Ο τεχνικός των «κότατζερς», Μάρτιν Γιολ,

παραδέχτηκε πως ο Ντιαρά θα αργήσει να επιστρέψει, ενώ είναι πιθανό τον ενδεχόμενο να μην προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Πρέμιερ.
«Ο Ντιαρά δεν είναι ακόμα καλά. Θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να επιστρέψει, ίσως να μπορέσει λίγο πριν το τέλος της χρονιάς», τόνισε ο 57χρονος ολλανδός και συμπλήρωσε: «Είχε μια εγχείρηση, έδειξε κάπως καλύτερα, αλλά μετά η απουσία του από τα γήπεδα το έκανε ακόμα πιο οδυνηρό. Πιθανότατα τις επόμενες εβδομάδες να έχουμε περισσότερες πληροφορίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα