Χαμός με την Λαγκάρντ!

20:52 26/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την τελευταία… προκλητική της συνέντευξη στην Αγγλία όπου καλούσε με άσχημο τρόπο τους Έλληνες να πληρώσουν, η Κριστίν Λαγκάρντ σήμερα επιχείρησε να… συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η διευθύντρια του ΔΝΤ έγραψε στον προσωπικός της λογαριασμό στο facebook «Όπως έχω πει πολλές φορές, συμπάσχω και συμπαθώ πολύ τον ελληνικό λαό με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Για το λόγο αυτό το ΔΝΤ υποστηρίζει την

Ελλάδα με το εγχείρημα να ξεπεράσει τη σημερινή κρίση και να επιστρέψετε στην Ελλάδα στη διαδρομή του οικονομική ανάπτυξη, απασχόληση και τη σταθερότητα. Ένα σημαντικό μέρος της προσπάθειας αυτής είναι ότι όλοι θα πρέπει να φέρει τους δίκαιο μερίδιο των βαρών, ιδιαίτερα τα πιο προνομιούχο και ιδιαίτερα από την άποψη της πληρώνουν τους φόρους. Αυτό είναι το σημείο που μου υπογραμμίζοντας όταν μίλησα με η εφημερίδα Guardian ως μέρος μιας ευρύτερης συνέντευξη πριν από αρκετό καιρό».
Εν συνεχεία οι Έλληνες πολίτες κάθε φύλλου και κάθε γενιάς άρχισαν την… επίθεση προς την Λαγκάρντ, την οποία καλούν να ζητήσει συγνώμη, ενώ υπάρχουν και ακραία σχόλια καθώς και υβριστικά.

Δείτε τον λογαριασμό της: http://www.facebook.com/christinelagarde

Keywords
Τυχαία Θέματα