Χαμός με Ντρογκμπά στην Ιταλία

16:32 23/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού ζήτησε, μέσω εγγράφου, την αποδέσμευση του από την Σανγκάι καθώς οι Κινέζοι δεν έχουν αποδειχθεί συνεπείς στις δόσεις του συμβολαίου του και σε ατό το συμβόλαιο υπάρχει σχετικός όρος που επιτρέπει στον ποδοσφαιριστή, σε μια τέτοια περίπτωση, να καταγγείλει την ομάδα στη FIFA και να μείνει ελεύθερος. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή αυτή η κίνηση του Ντρογκμπά, λοιπόν, στην Ιταλία γίνεται ένας χαμός από σενάρια, με τον δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο

-που θεωρείται και είναι κορυφή σε μεταγραφικά θέματα- να αναλύει τη στρατηγική των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον αποκτήσουν.

* Η Μίλαν θέλει να κάνει δικό της τον Ντρογκμπά ως ελεύθερο και ο Αντριάνο Γκαλιάνι φέρεται να έχει ενημερώσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι αν αποκτήσει όντως την ελευθερία του, τότε θα του προτείνει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο έναντι 10 εκατ. ευρώ. Τα 4 εκατ. ευρώ θα αφορούν το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και τα υπόλοιπα 6 θα είναι για όλη την επόμενη.

* Η Λάτσιο δεν μπορεί να δώσει τα λεφτά που δίνει η Μίλαν και γι' αυτό προτείνει μεν στον Ντρογκμπά λιγότερα χρήματα -αν μείνει ελεύθερος και μόνο- αλλά συμβόλαιο για 2,5 χρόνια και όχι για 1,5.

* Η Γιουβέντους, από την πλευρά της, ακολουθεί άλλη τακτική. Θέλει τον Ντρογκμπά αλλά ως δανεικό και όχι με μεταγραφή. Οι Μπιανκονέρι δεν μπορούν να περιμένουν 5-6 εβδομάδες που θα χρειαστεί η FIFA, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, για να βγάλει απόφαση για το αν θα μείνει ελεύθερος ή όχι ο παίκτης και γι' αυτό φέρονται να δίνουν ένα ποσό στους Κινέζους για να παραχωρήσουν δανεικό ως το τέλος της σεζόν τον Ντρογκμπά, στον οποίο θα δοθούν 3-4 εκατ. ευρώ. Βασικά, εδώ, το θέμα είναι ότι η Γιουβέντους δε θέλει να δεσμευθεί με τον Ντρογκμπά και για την επόμενη σεζόν και προσπαθεί να δει αν μπορεί να τον αποκτήσει μόνο για φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα