Ο Δέλλας για Μπουγαϊδη, Κουτρουμπή και Τσούπρο

16:01 23/1/2013 - Πηγή: AEK365

Την μέχρι τώρα εικόνα των Μπουγαϊδη, Κουτρουμπή και Τσούπρου σχολίασε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξή του. Το "χθες" της άμυνας της ΑΕΚ μιλάει για το σήμερα και το αύριο στο κέντρο άμυνας της Ένωσης: «Αυτός που δείχνει μεγαλύτερη σταθερότητα και όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και ως χαρακτήρας αυτό που μου βγάζει στο γήπεδο, είναι ο Κουτρουμπής. Εχει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του που μου αρέσουν. Ο Μπουγαϊδης και πέρυσι που τον έζησα αρκετά, είναι ένα παιδί εξελίξιμο, δουλεύει αρκετά από ό,τι ξέρω και η συμβουλή μου σε

αυτόν είναι να προσπαθεί να βελτιώνει τις αδυναμίες του. Ο Τσούπρος, στο ματς με τον Αρη, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά είναι σε μια ηλικία που ακόμα χρειάζεται δουλειά για να εξελιχθεί περισσότερο. Το βάρος στα παιδιά είναι τεράστιο για την ηλικία τους, άσχετα αν τα παιδιά στην Ευρώπη, στην ίδια ηλικία, είναι φτασμένοι παίκτες.

Δυστυχώς στην Ελλάδα πάμε προς τα κάτω, ενώ και στη φυσική ξεκινάς από κάτω προς τα πάνω. Αν δεν έχεις καλές ακαδημίες, αν δεν χτίσουν οι ομάδες σωστά και δεν εκπαιδεύσουν τους παίκτες, ακόμα θα μιλάμε για 25χρονο ταλέντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα