«Χ»αμένος ο Αστέρας

21:02 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 27η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παππάς, Πάνου, Σταμόγλου

Μόνο με θαύμα θα είναι πλέον στα πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τον ΟΦΗ, σε ένα ματς που προηγήθηκαν δύο φορές και έτσι «πέταξαν» δύο βαθμούς. Καλύτερα μπήκε

στο παιχνίδι η ομάδα του Σάκη Τσιώλη και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 9' με σουτ του Φράνκου. Η υπεροχή της απέφερε καρπούς τρία λεπτά αργότερα όταν Φρανκού έκανε την σέντρα και ο Βάντο με το κεφάλι άθελα του έστειλε με το κεφάλι στα δίχτυα του Σαχσανίδη. Ο Αστέρας με την πίεση που ασκούσε ψηλά έχει προκαλέσει... πανικό στους Κρητικούς που δεν κρατούσαν μπάλα. Ο ΟΦΗ πάντως έχασε τεράστια ευκαιρία στο 30' όταν ο Μάντζιος δεν μπόρεσε να πλασάρει. Ένα λεπτό αργότερα ο Έλληνας επιθετικός βρήκε δίχτυα! Ο Λόπεζ σέντραρε και ο Μάντζιος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Η χαρά για την ομάδα του Αναστόπουλου δεν κράτησε πολύ καθώς στο 37' ο Αστέρας πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Φρανκού και Ναβάρο συνεργάστηκαν άψογα κάνοντας το ένα-δύο και ο πρώτος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Σαχσανίδη. Ο ΟΦΗ στην επανάληψη μπήκε αρκετά επιθετικά και πίεσε τον Αστέρα. Στο 73' η υπεροχή του καρποφόρησε όταν ο Κάλαιτζιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ταυλαρίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Παπουλής που μπήκε στην φάση με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Στεφανάκος, Αργυρόπουλκος, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Πουλίδο (57' Μάρτινς), Άλβαρες, Λαδάκης, Εγκόν (70' Ουσέρο), Χούλι, Φράνκου, Ναβάρο (46' Μπρέσκα).

ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς (80' Μονιάκης), Ταυλαρίδης, Βάντο (46' Πίτσος), Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Γεωργίου, Μάντζιος, Λόπες (46' Κεντάλ), Παπουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα