Μπούρμπος: Η ΑΕΚ να πιέσει ψηλά και να προσέξει τα άκρα της στην άμυνα

09:02 28/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Χρήστος Μπούρμπος έπαιξε στην ΑΕΚ τρία χρόνια (2004/6 και 2007/08), συνολικά φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» 44 φορές και την πρώτη και τελευταία του σεζόν ήταν από τους βασικούς παίκτες της Ένωσης. Από το 2010 παίζει στον ΟΦΗ και την Δευτέρα η ομάδα του αντιμετώπισε τον Πλατανιά, τον σημερινό αντίπαλο της ΑΕΚ.
Η άποψη του Μπούρμπου για την ομάδα των Χανίων είναι πολύ σημαντική διότι έχει… εικόνα της ομάδας του Χατζηνικολάου και γνωρίζει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της κρητικής ομάδας. «Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα με την μπάλα στα πόδια. Θέλει προσοχή στα άκρα της επίθεσης, είναι αρκετά δυνατοί εκεί. Δίνουν βάρος στις αντεπιθέσεις. Η μεγάλη δύναμη τους όμως είναι ο Κάλαϊτζιτς στο κέντρο, καθώς βοηθά πολύ σε άμυνα και επίθεση. Η ΑΕΚ πρέπει να τον προσέξει πολύ και εκεί που πρέπει να χτυπήσει είναι η άμυνα του Πλατανιά. Πρέπει να πιέσει ψηλά, να τους αναγκάσει σε λάθη για να παίρνει την μπάλα» είπε στο aek365.
Ο Μπούρμπος πάντως σχολίασε και την ΑΕΚ και την φετινή παρουσία της τονίζοντας «Η ΑΕΚ δεν είναι για την τελευταία θέση. Σε καμία περίπτωση. Τουλάχιστον 6-7 ομάδες είναι κατώτερες από την ΑΕΚ ως ρόστερ. Θέλει μια νίκη να πάρει μπρος και θα πάει καλά. Δεν νομίζω να φτάσουμε στο σημείο η ΑΕΚ να παλεύει για την παραμονή της. Η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα να κερδίσει σήμερα. Αν πάρει την νίκη θα αλλάξει η ψυχολογία. Και εν συνεχεία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να πάρει επίσης θετικό αποτέλεσμα αν παίξει με συγκέντρωση, όπως την είδα και στην Τούμπα. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν έμπειροι παίκτες που να μπορούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να πάρουν ευθύνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365