Preview 8ης αγωνιστικής

00:36 28/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΒΕΡΟΙΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS3

Δύο «πονοκεφάλους» λιγότερους θα έχει ο Νίκος Καρύδας για την αναμέτρηση με την SKODA Ξάνθη, καθώς συμπεριέλαβε στην αποστολή της Βέροιας τους Γεωργιάδη και Ολαϊτάν. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο και να επιστρέψουν στα

θετικά αποτελέσματα.
Ενώ από την πλευρά τους οι Ξανθιώτες, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα από τον Ολυμπιακό, θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να φτάσουν σε ένα διπλό ψυχολογίας, αλλά και βαθμολογικής σημασίας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Κάλι, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Ζε Βιτόρ, Καφές, Μπαργκάν, Όλαϊταν, Κάρλος, Καλτσάς, Γκιγέρμο, Κόστλι, Ιωάννου.

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Βάλλα, Φλίσκα, Καζούμπα, Γούτα, Ντάνι, Βασιλακάκη, Μάνταλο, Τριάδη, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι, Πλατέλλα, Μαρκόφσκι, Κούτεβ, Λυμπερόπουλο, Αλτιπαρμακόφσκι, Μαρίν και Ράνο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS1

ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος κοντράρονται στους Ζωσιμάδες για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Ντάσιο, αλλά αντίθετα στην αποστολή επιστρέφει ο Τζημόπουλος. Στόχος αποτελεί η νίκη για να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, απέναντι στον Ατρόμητο.
Από την άλλη, οι Περιστεριώτες μετά και την τελευταία λευκή ισοπαλία θέλουν να πάρουν το τρίποντο σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο για να ανέβει η ψυχολογίας τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Ίλιτς, Κοροβέσης, Βίλα, Γεωργίου, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Ντε Βινσέντι, Νικλητσιώτης, Γιάκος, Τζημόπουλος, Πάντος, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Ταμπάσης, Φέγκρους.

Ατρόμητος:
Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπέλιτς, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Κούτσι, Γκαρσία, Μπρίτο, Επστάιν, Σουμπίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα