«Μπορούμε την πρώτη θέση»

20:51 20/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της Ευρωλίγκας, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο νεαρός γκαρντ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη πετύχει τον στόχο τους, που ήταν η πρόκριση στο TOP 16 της διοργάνωσης.

«Έχουμε φτάσει στον στόχο μας που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση και τώρα χωρίς άγχος θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε και στην νίκη η οποία θα είναι και η πρώτη μας εκτός έδρας. Επομένως, την χρειαζόμαστε

για να ανέβουμε και άλλο στο θέμα της ψυχολογίας», είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου: «Και βέβαια μπορούμε. Είναι κάτι που το θέλουμε αλλά δεν εξαρτάται καθαρά από εμάς. Πάντως εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και έπειτα, ό,τι έρθει, καλώς να έρθει. Σίγουρα η πορεία που κάναμε δεν ήταν και η καλύτερη αλλά αφού τώρα μπορούμε να βγούμε και πρώτοι, γιατί να μην βγούμε;».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης είπε: «Τα κίνητρα που έχουμε στο ματς κόντρα στην Νανσί είναι πολλά. Με νίκη ενδεχομένως να τερματίσουμε στην πρώτη θέση παρά την όχι και τόσο καλή εικόνα που είχαμε, ενώ θα είναι και το πρώτο μας "διπλό". Βέβαια, δεν θα είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα. Μπορεί η Νανσί να μην έχει πια τον Μπατούμ και να έχει αποκλειστεί από την συνέχεια αλλά παραμένει μια υπολογίσιμη αντίπαλος, ειδικά στην έδρα της και σίγουρα θα θέλει να τελειώσει την διοργάνωση με μια νίκη. Επομένως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η έδρα μας, ήταν καθοριστική στην επιστροφή μας στα θετικά αποτελέσματα. Καταφέραμε να κάνουμε πέντε νίκες, όλες στην έδρα μας. Αυτό δείχνει πόσο σοβαροί είμαστε όταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Τώρα πρέπει να δείξουμε πώς μπορούμε και μακριά από αυτόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα