«Μπορούμε μετάλλιο στους Ολυμπιακούς»

10:02 29/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την πίστη τους πως μπορούν να καταφέρουν κάτι καλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και να πάρουν κάποιο μετάλλιο, εξέφρασαν οι: Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή των «φουνταριστών» στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα το ελληνικό πλήρωμα στα σκάφη 470 είπε:


Πώς φτάσαμε μέχρι εδώ;

Παναγιώτης Καμπουρίδης: «Η πορεία ήταν δύσκολη, αλλά ενώσαμε τις δυνάμεις πριν από δύο χρόνια και ο Στάθης στα 23 του έμελλε

να με πάει εμένα στα 29 μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες, όλους τους ανθρώπους που μας βοηθούν καταφέραμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο, να ανταγωνιστούμε τον Μάντα και τον Καγιαλή, να τους κοιτάξουμε στα μάτια και στον τελευταίο αγώνα καταφέραμε να πάρουμε εμείς της πρόκριση στην Ολυμπιάδα».

Τι ελπίδες έχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Στάθης Παπαδόπουλος: «Θεωρώ ότι στην κατηγορία μας ο στόχος είναι ένα μετάλλιο. Έχουμε δείξει την τετράδα αυτή ότι δύσκολα βγαίνουμε κάτω από τη δεκάδα και πάντα είμαστε κοντά στα μετάλλια. Πιστεύουμε ότι με την ανάλογη προετοιμασία θα πάρουμε ένα μετάλλιο».

Ποιοι είναι οι βασικοί μας αντίπαλοι;

Στάθης Παπαδόπουλος: «Είναι η Αυστραλία, η Αγγλία και η ομάδα της Γαλλίας, η οποία έχει κερδίσει τους τέσσερις τελευταίους αγώνες».

Έχετε στήριξη από το Κράτος ή την ομοσπονδία;

Παναγιώτης Καμπουρίδης: «Όλα τα πράγματα χωλαίονουν στην Ελλάδα, λόγω οικονομική δυσχέρειας. Δεν χρειάζεται να πούμε ψέματα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εκείνα που χρειαζόμαστε εμείς για να κάνουμε την προετοιμασία μας δεν τα έχουμε. Φανταζόμαστε ότι αν ο Άγγλος ή ο Αυστραλός είχαν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που έχουμε εμείς, τότε θα πηγαίναμε στους αγώνες του εξωτερικού και θα παίρναμε μόνο το χρυσό. Έχουμε τελειώσει εδώ και μία εβδομάδα και το μόνο που κάνουμε να παίρνουμε όσους ανθρώπους ξέρουμε για να γίνουν χορηγούς μας αντί να κάνουμε προπόνησης και τελικά καταλήγουμε στις οικογένειές μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα