Μποριέλο στα... ουράνια

08:26 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Για τους επόμενους έξι μήνες, ο Μάρκο Μποριέλο θα αγωνίζεται δανεικός από την Ρόμα στην Γιουβέντους με τον Ιταλό επιθετικό να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως θα αγωνίζεται με την φανέλα της πρωτοπόρου του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Γιουβέντους, ο Μποριέλο τόνισε: "Με τιμά πραγματικά που βρίσκομαι εδώ. Αποτελεί σπουδαία αναγνώριση από μια από τις πιο διακεκριμένες ομάδες στον κόσμο και για αυτό είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Πρόκειται για μια ισορροπημένη ομάδα, στιβαρή,

μαχητική με δίψα και συνεχώς παίζει με αυξανόμενο ρυθμό. Με έχει καταπλήξει, και ελπίζω πως αυτή η ομάδα θα με βοηθήσει να βγάλω τις δυνατότητες μου με τον καλύτερο τρόπο".

Όσο για το γεγονός πως το 2010 προτίμησε να πάει στην Ρόμα αντί στην Γιουβέντους, ο Μποριέλο δήλωσε: "Θα ήθελα να πω στους οπαδούς πως ποτέ δεν απέρριψα την Γιουβέντους καθώς η Γιουβέντους είναι μια ομάδα στην οποία δεν μπορείς να πεις όχι. Μπορώ μόνο να πω πως σε εκείνη την χρονική στιγμή μια κανονική μεταγραφή ήταν η καλύτερη επιλογή και για αυτό δεν υπήρξε και συμφωνία με την Μίλαν, επομένως ποτέ δεν απέρριψα την Γιουβέντους. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω στους οπαδούς γιατί οι πράξεις μιλάνε καλύτερα από τα λόγια. Προτιμώ να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο και να τιμήσω αυτή την φανέλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα