Χορταστικό δεύτερο πιάτο

00:06 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΡΗΣ (15:00 NS3/aek365.gr)
Να κάνει μια νέα αρχή στην Σούπερ Λίγκα επιθυμεί η Κέρκυρα, αρχης γενομένης από το ματς με τον Άρη. Οι «Φαίακες» θέλουν να πάρουν το δεύτερο «τρίποντο» της χρονιάς και να φτάσουν τον Λεβαδειακό στην βαθμολογία, ο οποίος έχει και λιγότερα ματς. Ο Χάβι Γράθια θα έχει για πρώτη

φορά στην διάθεσή του τον Χουάν Μαρτίν και τον Στέλιο Ηλιάδη, και ευελπιστούν αυτοί να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια για ανάκαμψη και παραμονής την κατηγορία.
Από την άλλη, ο Άρης ταξιδεύει στην Κέρκυρα με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του καθώς επέστρεψαν και οι Βράνιες, Σανκαρέ και πιστεύει στη νίκη που θα καλύψει και άλλο από το χαμένο έδαφος και θα ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά την ομάδα.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γράθια): Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Μίχος, Γκουστάβο, Χαμπλ, Όσμαν, Γραμμόζης, Ηλιάδης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Ιωάννου, Μαρτίν, Γιάντσης, Τσίγκας
ΑΡΗΣ (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Τσέζαρεκ, Κατίδης, Ακόστα, Φατί, Τόχα, Βράνιες, Καπετάνος, Ούμπιντες, Σολτάνι, Παπαζαχαρίας

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ (15:00 NS2/aek365.gr)
Με τον Μάριο Μπούντιμιρ και τον Τζούνιορ στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Εργοτέλης την Ξάνθη με σκοπό να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην του Καβουσάκη ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα στο χέρι, καθώς και των Κανδηλάκη, Ρομάνο, Χαντί, Μπουχαλάκη, Νταντόμο και Ρέντζα.
Η Ξάνθη από την άλλη θέλει να διατηρήσει το αήττητο για 7η αγωνιστική, καθώς έχει 5 νίκες στα 6 τελευταία της παιχνίδια. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, εκτός από τον νεοαποκτηθέντα Πλατέλλα και τον Κομεσίδη. Ωστόσο το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό από τα συνεχόμενα αποτελέσματα και αυτό θα αποτελέσει ένα όπλο στην προσπάθεια των «Ακριτών» για ένα ακόμα «τρίποντο» στην Κρήτη.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιώργος Καραγεωργίου): Αθανασίου, Πίρσον, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Τζούνιορ, Μπέτο, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ, Ευαγγέλου, Λεάλ, Καρέλης
SKODA ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Εντιμάρ, Σταθάκης, Τσουμάνης, Βάλλας, Στάσιακ, Μπαξεβανίδης, Μάνταλος, Νταρμπιόν, Ντάνι, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Πόι, Βλαχοδήμος, Σουάνης, Καζάκης, Αλτιπαρμακόφσκι, Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15 NS3/aek365.gr)
Εν μέσω αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει να πετύχει την τρίτη σερί νίκη. Ο Βιεϊρίνια θα βρίσκεται στην Τούμπα, αλλά στις κερκίδες για να δει για τελευταία φορά την, πρώην πια, ομάδα του. Ο Λάζλο Μπόλονι άφησε εκτός αποστολής τον Χαλκιά, συμπεριέλαβε όμως αμφίβολος καθώς δεν είναι έτοιμος.
Από την ά
Keywords
Τυχαία Θέματα