«Μπορεί να έχουν δίκιο για τον Ντέμη, αλλά...»

10:40 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

Και για την ΑΕΚ μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, χθες μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Αφορμή στάθηκε ένα πανό που είχαν αναρτήσει (και δεν ήταν η πρώτη φορά) οι οπαδοί της ΑΕΚ που αναφερόταν κατά του Ντέμη Νικολαϊδη: «Μπορεί και να έχουν τα δίκια τους, αλλά εγώ ξέρω πως με τον Ντέμη το γήπεδο γέμιζε. Τώρα έρχεται 15000 κόσμος και θεωρείται επιτυχία για την

ΑΕΚ», σχολίασε ο Χριστοβασίλης στο GOAL.

Εκτός αυτού μίλησε και για την ομάδα του: «Κάπου χρειαζόμασταν έναν Αναστασιάδη στα αποδυτήρια για να βάλει μια τάξη. Οι Έλληνες τον ήξεραν και σε λίγο καιρό θα τον μάθουν και οι ξένοι. Είναι προπονητής που διαβάζει το ματς. Το κοουτσάρισμά του είναι από τα καλύτερα», ανέφερε για την πρόσληψη Αναστασιάδη, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουαρίο: «Έναν επιθετικό θα κοιτάξουμε να πάρουμε».

Τέλος, έκανε και ένα σχόλιο για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Τα πράγματα δεν τα βλέπω καλά. Μέσα στο 2012 δυστυχώς θα υπάρχει περαιτέρω υποβάθμιση στο ποδόσφαιρο, όπως θα γίνει και στην κοινωνική ζωή».

Keywords
Τυχαία Θέματα