Τρελαίνει κόσμο η ΑΕΚ

10:31 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με τίτλο "Όλους θα μας... τρελάνετε", η εφημερίδα τονίζει τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ, κάνοντας το 5 στα 5 και σημειώνει το γεγονός πως "ούτε τα προβλήματα, ούτε οι απουσίες 7 βασικών μπορούν να φρενάρουν την ΑΕΚΑΡΑ και τους απλήρωτους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, που με το 2-1 επί του ΠΑΣ πέτυχαν την πέμπτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα". Στο ρεπορτάζ του αγώνα υπάρχει τίτλος: "Στο τέλος θα το... πιστέψουν", εξηγώντας πως "όνειρα

τίτλου οι οπαδοί μετά την πέμπτη νίκη στη σειρά". Για τα διοικητικά και κυρίως για τις πληρωμές η εφημερίδα αναφέρει ότι η εβδομάδα που ξεκινά είναι κρίσιμη και στην ομάδα περιμένουν πολλά.

SPORTDAY

Τις χθεσινές νίκες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ "παντρεύει" η εφημερίδα έχοντας ως τίτλο "Εμπρός Αετοί". Σχετικά όμως με την Ένωση σημειώνεται πως είναι "κολλημένη με την κορυφή η πληρωμένη ΑΕΚ η οποία επιβλήθηκε 2-1 του ΠΑΣ κάνοντας το 5 στα 5". Παράλληλα τονίζεται η παρουσία του κόσμου χθες στο ΟΑΚΑ: "Όλο και περισσότεροι οπαδοί στο ΟΑΚΑ (15.000) για χάρη του Δικεφάλου, που πιέστηκε στο τέλος". Σχετικά με τα διοικητικά σημειώνεται ότι η διεργασίες βρίσκονται στο στάδιο... ΜοU, δηλαδή "Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους συνεργάτες του και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρχει δυνατότητα να υπογραφεί ένα προσύμφωνο συνεργασίας".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πανηγυρικό είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και όλο το ρεπορτάζ από τον χθεσινό αγώνα: "Ανίκητη, αλύγιστη, ακαταμάχητη", όλα αυτά η ΑΕΚ μετά και τη νίκη της επί του ΠΑΣ με την ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ να σημειώνει: "Η ΑΕΚ έκανε το 5 στα 5, παραμένει πρώτη και κάνει τους εχθρούς της να την τρέμουν. Η ΑΕΚΑΡΑ των Κλωναρίδη, Σιαλμά, Αργυρίου, Κοντοέ, Καράμπελα, Ρίκκα, Τσίτα, με ενδεκάδα που δεν ξεπερνά σε μπάτζετ τα 2 εκατ. ευρώ δεν "μασά" από απουσίες, ούτε από διαιτητές που μπροστά στα μάτια τους δεν της δίνουν πεντακάθαρα πέναλτι". Όσον αφορά τον κόσμο η εφημερίδα τονίζει τη δυναμική του χθεσινή παρουσία.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Στο ίδιο μοτίβο και η έτερη ΩΡΑ: "Πρωτάθλημα θα πάρουμε όλους θα τους τρελάνουμε" τονίζει η εφημερίδα η οποία γράφει στο ρεπορτάζ της για το χθεσινό αγώνα: "Τι κι αν έπαιζε χωρίς εννιά βασικούς παίκτες, η ΑΕΚ έδειξε και χθες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Χάθηκε η μπάλα στο πρώτο ημίχρονο: Μάγος ο σκόρερ Χοσέ Κάρλος, συγκλονιστικός ο Γεωργέας, σούπερ εμφάνιση από Κλωναρίδη, Αραμπατζή, Καράμπελα

Keywords
Τυχαία Θέματα