«Μπορεί ακόμη και Λίβερπουλ ο Σαμαράς»!

19:27 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Βρετανός δημοσιογράφος:

Για το γκολ του Σαμαρά: «Ο τρόπος με τον οποίο σκόραρε ήταν εξαιρετικός. Κυρίως ο τρόπος που χρησιμοποίησε το κεφάλι του και ο τρόπος που έβαλε το σώμα του».

Για το μέλλον του: «Είναι στο χέρι του εάν θέλει να φύγει από τη Σέλτικ και να επιστρέψει στην Αγγλία. Είναι 27 ετών, στην καλύτερη ηλικία και μπορεί να παίξει σε αρκετές ομάδες εδώ. Για παράδειγμα στην Στόουκ, αφού είναι

πολύ καλός στον αέρα. Ακόμη και στη Λίβερπουλ, η οποία από όσο ξέρω αναζητά επιθετικό. Θα μπορούσε να παίξει ακόμη και στην Ιταλία, σε ομάδες όπως η Φιορεντίνα ή η Ουντινέζε. Νομίζω εκεί θα έκανε πραγματικά τη διαφορά».

Για το εάν μπορεί η Σέλτικ να περάσει στην επόμενη φάση: «Θα χρειαστεί τύχη. Πρέπει να κερδίζει τα ματς στην έδρα της και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνει μέχρι στιγμής. Την Μπενφίκα, ειδικά τώρα που αποχώρησε ο Βίτσελ, μπορεί να την κοντράρει. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Σέλτικ. Θέλω να δω ποιος από τους Τσάβι, Μέσι και Ινιέστα θα πάρει πρώτος τη φανέλα του Σαμαρά (γέλια)».

Keywords
Τυχαία Θέματα