Μπολτ: Το σύστημα του Φαν Χάαλ δεν πρόκειται να δουλέψει

13:59 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει παραδεχτεί ποιο σύστημα ταιριάζει περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Γουσέιν Μπολτ να του ασκεί κριτική υποστηρίζοντας πως με το σύστημα που επιλέγει ο Ολλανδός στα παιχνίδια, δεν πρόκειται να δουλέψει και να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, ένθερμος υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε: "Το σύστημα με τις πολλές πάσες που έχει ο Φαν Χάαλ

δεν πρόκειται να δουλέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός αν αλλάξει όλους τους παίκτες του.
Προσπαθεί να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες στηριζόμενος στις πολλές πάσες κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως η Γιουνάιτεντ δεν είναι μια τέτοια ομάδα. Αν είχαμε ακόμα τον Γκιγκς και τον Σκόουλς στο κέντρο, θα ήταν καλά τα πράγματα".
Στη συνέχεια, ο Μπολτ δήλωσε: "Ο Μάτα είναι καλός, αλλά εξαιρετικά μικρόσωμος. Ο Ρούνεϊ είναι καλός αλλά λιγάκι αργός και όταν παίζεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής πρέπει να κινείσαι γρήγορα. Όπως για παράδειγμα κάνει ο Αζάρ και μερικοί παίκτες της Άρσεναλ".
Κατά τα άλλα, ο Μπολτ αποκάλυψε πως σκοπεύει να εγκαταλείψει τον στίβο το 2017 αφού πρώτα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου και θέλει να αποσυρθεί όντας στη κορυφή όπως έκανε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Επίσης, δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του όταν αποχωρήσει να θεωρείται κορυφαίος όλων των εποχών πάνω και από Μοχάμεντ Άλι, Μάικλ Τζόρνταν και Μάτζικ Τζόνσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα