Κόντε: Δεν αποχωρώ από την εθνική ομάδα

13:34 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν σενάρια που ήθελαν τον Αντόνιο Κόντε να σκέφτεται τη παραίτηση από την Εθνική Ιταλίας λόγω της κόντρας του με τη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το πρόγραμμα του Κυπέλλου. Ωστόσο, ο Κόντε ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει.
Στο περιθώριο του μουσικού φεστιβάλ στο Σαν Ρέμο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, δήλωσε: "Δεν αφήνω την εθνική ομάδα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ και δεν θα το κάνω ποτέ. Ποιο είναι το μότο μου; Μπορείς να δώσεις πάντα περισσότερα, ακόμα και όταν έχεις

πετύχει τους στόχους σου.
Υπάρχει περιθώριο για βελτίωση, για να κάνεις κάτι καλύτερα που δεν το περιμένει κανείς. Ελπίζω αυτό να συμβεί με την Εθνική. Προσπαθώ να μην ξεχνάω ποτέ την οικογένεια μου και την κόρη μου και αυτό είναι επίσης το μυστικό για την επιτυχία.
Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στην Εθνική, όπως επίσης ήταν παιδικό μου όνειρο να παίξω για αυτή την ομάδα και το κατάφερα. Όταν έγινα προπονητής, το όνειρο μου ήταν να καθοδηγήσω την Εθνική. Τώρα το όνειρο μου είναι να νικάω με αυτή την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα