Μπόατενγκ: Μεγάλη ανακούφιση που βρίσκομαι στην Φούλαμ

15:59 12/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από τρεις προσπάθειες, η Φούλαμ κατάφερε να αποκτήσει τον Ντέρεκ Μπόατενγκ ο οποίος δεν έκρυψε την ανακούφιση του για την μεταγραφή στην ομάδα του Λονδίνου.
Υπενθυμίζεται πως ο Γκανέζος μέσος άφησε στα "κρύα του λουτρού" τον Ολυμπιακό με την ομάδα του λιμανιού να περιμένει την ελευθέρας του από την Ντνιέπρ και τον Μπόατενγκ να υπογράφει στην Φούλαμ.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας, ο Ντέρεκ Μπόατενγκ

τόνισε: "Είναι πολύ καλά για μένα εδώ. Ξέρω τη γλώσσα ήδη και ο κόσμος είναι πολύ καλός. Είμαι τόσο χαρούμενος. Είναι μεγάλη ανακούφιση για μένα το ότι επιτέλους βρίσκομαι εδώ. Η Φούλαμ ενδιαφέρθηκε για μένα πριν από μερικά χρόνια και αυτή είναι η τρίτη φορά που το κάνει, οπότε, ευχαριστώ το Θεό, η μεταγραφή έγινε. Ήμουν τόσο χαρούμενος την πρώτη φορά που ήρθαν για μένα, αλλά δεν προχώρησε, οπότε δεν ήξερα τι θα συμβεί. Μετά τη δεύτερη φορά, δούλεψα ακόμα πιο σκληρά. Πάντα είχα τη Φούλαμ στο μυαλό μου, ήταν ο σύλλογος που ήθελα να αγωνιστώ. Μου έδειξαν πολύ αγάπη και έδειξαν εμπιστοσύνη σε εμένα. Κάλεσα την οικογένειά μου και τους είπα ότι το θέμα τελείωσε. Μπορώ να παίξω το ποδόσφαιρό μου και να το διασκεδάσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα