Μπλαν: Δεν υπάρχει ο ιδανικός αντίπαλος

10:51 13/3/2014 - Πηγή: AEK365

Για 3η φορά στην ιστορία της και δεύτερη συνεχόμενη η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Λοράν Μπλαν να εύχεται οι πρωταθλητές Γαλλίας να έχουν τύχη στην κλήρωση αλλά να προσθέτει πως ο ιδανικός αντίπαλος δεν υπάρχει.
Σε δηλώσεις του μετά το 2-1 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο "Παρκ Ντε Πρενς", ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν,

τόνισε: "Δεν είναι μπόνους το να βρίσκεσαι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, να είμαστε πολύ επαγγελματίες, αλλά δεν ανησυχώ για αυτό. Πιστεύω πως οι παίκτες θα ανταποκριθούν στην πρόκληση.
Το τέλος της σεζόν ενδέχεται να είναι πολύ συναρπαστικό για εμάς. Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι, ικανοποιημένοι, αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Στο τέλος της σεζόν αυτό που μετράει είναι τα τρόπαια. Πρώτα από όλα ο στόχος είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. ΟΚ, ήμασταν και πέρσι στα προημιτελικά, αλλά πάντα θες να κερδίζεις κάθε γύρο. Υπάρχουν ομάδες με εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ που εμείς δεν έχουμε, αλλά πιστεύω πως η προσοχή των αντιπάλων προς εμάς έχει μεγαλώσει.
Ξέρουν πως είμαστε μια ομάδα που μπορεί να πάει μακριά. Θα περιμένουμε την κλήρωση, ελπίζω να σταθούμε τυχεροί στην κλήρωση, αλλά ο ιδανικός αντίπαλος δεν υπάρχει".

Keywords
Τυχαία Θέματα