Μπερλουσκόνι: Θα κόψει τα γένια ο Τσέρτσι

23:56 3/1/2015 - Πηγή: AEK365

Νέος χρόνος, παλιές συνήθειες. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πραγματοποίησε τη καθιερωμένη επίσκεψή του στο Μιλανέλο πριν από ματς πρωταθλήματος της Μίλαν, αυτή τη φορά ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Σασουόλο για την 17η αγωνιστική, και έδωσε αρκετές "ειδήσεις" αλλά και ατάκες στο κοινό.

Και αυτό γιατί αναφέρθηκε στην απόκτηση του Αλέσιο Τσέρτσι (δανεικός για 18 μήνες από την Ατλέτικο Μαδρίτης) και στους στόχους της Μίλαν για το 2015, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Στεφάν Ελ Σααρουί για τα δύο γκολ

που πέτυχε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρόσφατο φιλικό.

"Σας λέω πάντα ότι δεν θα άλλαζα το ρόστερ μας με εκείνο της Ρόμα ή της Γιουβέντους. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στο Champions League. Τη νέα χρονιά μπορούμε να γίνουμε η καλύτερη ιταλική ομάδα.

Όμως δεν θα πρέπει να υποτιμούμε παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό που έρχεται με τη Σασουόλο", δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων και πρόσθεσε:

"Είναι ένα πολύ ωραίο πράγμα αυτό που έγινε, ένα μεγάλο παιχνίδι που ανέβασε την αυτοεκτίμησή μας. Έδωσα συγχαρητήρια τηλεφωνικώς στον Ελ Σααραουί για τα δύο γκολ που πέτυχε".

Αναφερόμενος δε στην άφιξη του Αλέσιο Τσέρτσι στους "ροσονέρι" που τους δίνει ένα σημαντικό όπλο στην επιθετική γραμμή και ειδικότερα στις πτέρυγες, είπε:

"Με ευχαρίστησε πολύ αυτή η άφιξη επειδή τον παρακολουθούσαμε εδώ και τρία χρόνια. Επιτέλους έφτασε και μου υποσχέθηκε ότι θα ξυρίσει τα γένια του για το πρώτο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα