Ανάσα από τη «βούλα»

21:47 3/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 17η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-2
ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Δυο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ, αλλά τελικά κατάφερε με πέναλτι που πήρε και μετέτρεψε σε γκολ ο Αθανασιάδης να φτάσει στη νίκη με 3-2 επί του Πανιωνίου και να παραμείνει στην κορυφή

της βαθμολογίας. Από το 87' με παίκτη λιγότερο ο Πανιώνιο, καθώς αποβλήθηκε ο Ιμπαγάσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ματς

Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού οι κυανέρυθροι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με πλασέ του Γιάννου. Η παγωμάρα στην Τούμπα δεν κράτησε πολύ.Η στημένη φάση έδωσε τη λύση με τον Ρατς να εκτελεί στο 8΄ένα κόρνερ και τον Βίτορ να νικά την άμυνα του ΠΑνιωνίου με κεφαλιά για το 1-1. Ο Πανιώνιος ήταν όσο αποφασισμένος και τσαμπουκαλεμένος έπρεπε για να προβληματίσει τον νωθρό ΠΑΟΚ. Πάντως, η φάση από την οποία προήλθε το νέο προβάδισμα των κυανέρυθρων χωρά πολύ συζήτηση κι αυτό διότι ο Κολοβός στη φάση του πέναλτι έχει αρχίσει την πτώση του πριν καν υπάρξει επαφή με τον Κάτσε που βρίσκεται που προσπαθεί να μαρκάρει.Ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε πέναλτι και ο Κολοβός νίκησε από τα 11 βήματα τον Ιτάνζ για το 1-2 (10'). Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ βρήκε νέα ισοφάριση με πανομοιότυπο τρόπο. Στημένο του Ρατς με το αριστερό, κίνηση στην πλάτη άμυνας του Πανιωνίου από τον Μαντούρο και 2-2 με προβολή (30').Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην αρχή του δευτέρου μέρους ο ρυθμός του ματς δεν θύμιζε σε τίποτα αυτόν του πρώτου. Οι δύο ομάδες μπήκαν πιο νωχελικά στο γήπεδο. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πέτυχε γκολ,αφού ο Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Οικονόμου, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Αθανασιάδης στο 72', δίνοντας για πρώτη φορά στο παιχνίδι το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Έτσι οι Θεσσαλονικείς νίκησαν και παρέμειναν στην κορυφή.

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Ρατς, Κάτσε, Τζανδάρης (67' Γκολάσα), Μαντούρο, Σαλπιγγίδης (67' Δ. Παπαδόπουλος), Περέιρα (91' Σαββίδης), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Ν. Παπαδόπουλος, Τασουλής (86' Μασούρας), Οικονόμου, Παντίδος, Αργυρόπουλος (91' Ρισβάνης), Σιώπης (76' Φούντας), Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Κολοβός, Ιμπαγάσα, Γιάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα